Ноле за Гришо: Има си Шарапова, за какво още може да мечтае?

15:07
Ноле за Гришо: Има си Шарапова, за какво още може да мечтае?
Григор Димитров е талантлив играч, който има нужния потенциал за спечелване на турнир от Големия шлем, заяви Новак Джокович след победата си над Марин Чилич в Лондон.

Сърбинът разгроми хърватина с 6-1, 6-1 за по-малко от час.

"Не се чувствам ветеран, но сега, след като станах баща, добре, трябва да се наричам ветеран. Надявах се, че това няма да стане на толкова ранен етап от кариерата ми, но се договорихме", пошегува се Ноле на пресконференцията след мача.

Отговаряйки на въпрос, коя от срещите му с Григор Димитров си я спомня най-много, Джокович отново прояви чувство за хумор, като каза: "Това беше миналата година, когато си свалихме фланелките на демонстративен мач преди Уимбълдън. Тогава беше много весело (отново в Лондон, през юни 2013, бел.ред)".

Вече по-сериозен, първата ракета в света каза, че Григор е много класен играч, който вече е готов да се пребори за титла от Голям шлем и е показал това на Уимбълдън, където двамата играха повече от три часа и накрая останаха почти без сили. След това Ноле отново развесели журналистите.

"Димитров е много талантлив, красив, добре говори английски. Има си приятелка - Мария Шарапова. За какво още може да мечтае? И е българин", с усмивка заяви Джокович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
11.11.2014 15:33

Абе те не съобщиха ли че скъсаха?*thinking*

sakata_97
11.11.2014 17:10

Да наистина имаше,ама Уинър рядко се отбелязва нещо вярно*smile*

rad011
11.11.2014 16:57

Странно,до преди време имаше една статия в Уинър,където пишеше че са скъсали.Явно е било лъжа ако трябва да ти се вярва.

sakata_97
11.11.2014 16:28

Няма такова нещо в действителност