Журналисти, футболисти и съдии играха в подкрепа на Бобка

12:46
Журналисти, футболисти и съдии играха в подкрепа на Бобка
Спортни журналисти, футболни съдии, бивши футболисти и треньори се събраха за благотворителен турнир в подкрепа на каузата "Да помогнем на Бобка".

Асен Букарев, Ивайло Петров, Милен Радуканов, Таско Тасков, Предраг Пажин, Светослав Петров, Георги Игнатов, Дончо Донев и Александър Димитров бяха сред по-известните имена, които се включиха в инициативата, а на терена излезе и "Отбора на надеждата", който наскоро завърши на 12-то място на Световното първенство за бездомни хора в Чили. По-късно се проведе и дамски футболен мач - спортните журналистки ще играят срещу отбор от съдийки и студентки от НСА.

Идеята на турнира е да се помогне със събирането на средства за лечението на 10-годишната Боряна Дикова. Детето в момента се лекува в Германия от тумор на яйчниците, след като преди това е изкарало неуспешно и погрешно лечение в България. Средствата, които са отпуснати от фонда за лечение на деца в чужбина, покриват една значителна част от разходите, но за съжаление не достигат.

Към благотворителната кампания се включи и Българският футболен съюз, който обяви, че 20 процента от приходите от билети на предстоящия мач между България и Малта ще отидат за лечението на Бобка.

Даренията могат да се правят на следните банкови сметки:

Сметка в лева:

IBAN: BG48 RZBB 9155 1066 4654 17
BIC: RZBBBGSF
Любов Иванова Тотева

Сметка в евро:
IBAN:BG36RZBB91551466465406
BIC: RZBBBGSF
Lubov Ivanova Toteva.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация