Пенев привика четирима нови на \"Армията\"

12:20
Пенев привика четирима нови на \"Армията\"
Само ден, след като бе назначен официално за старши треньор на ЦСКА Димитър Пенев проведе и първата тренировка с отбора. Избраният за най-успешен български треньор на 20-ти век поема за трети път управлението на "червените", след като вече бе сторил това по-рано през периода 1985/91 и 1998/2000г.

С новото ръководство на "Армията" се появиха и нови лица. Всъщност четиримата нови играчи вече са били част от този отбор. Това са опитните Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, както и по-младите Адриан Олегов и синът на Джони Велинов Венцислав, който както своя баща играе на поста вратар.

Тодор Кючуков и Адриан Олегов играха съответно за Спортист Своге и Миньор Перник през изминалия сезон, като Олегов бе сред футболистите с основен принос за завръщане на перничани в елита. Що се отнася до Косьо Мирчев, той бе играч на варненския Черно Море.

Така всички играчи, които са на разположение на Пенев в момента са общо 30, а единствено Кирил Котев се подготвя отделно от групата на облекчен режим, след като получи контузия в контролната среща с Рилски Спортист преди два дена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация