Кличко се изправя срещу Тайсън Фюри в следващия си мач

13:35
Кличко се изправя срещу Тайсън Фюри в следващия си мач
Британецът Тайсън Фюри завоюва званието задължителен претендент за световната титла във версия Световна боксова организация в тежка категория, която е притежание на Владимир Кличко.

Фюри победи сънародника си Дерек Чисора с технически нокаут в 10-ия рунд в дългоочаквания мач, състоял се в Лондон.

Тайсън Фюри има 23 победи на професионалния ринг, 17 от които с нокаут. Очаква се британецът да срещне Кличко за титлата през идното лято.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RosickyBoy
30.11.2014 15:30

Сериозно ли!?!?!?! Публиката чак ги освиркаше и двамата, поради това, че са скучни и нищо не правят!?!? *confused**confused**confused* Надявах се да се бие с Дионтай Уайлдър. ТОВА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МАЧ!!!*angry*

SuperSizee
30.11.2014 14:36

Фюри има габарити, но нито физика, нито скорост, нито техника. Единственото хубаво нещо в него е обратния гард, който е много рядко срещан и труден за нагаждане от страна на опонентите му.

madmaxxxx
30.11.2014 14:05

Оле тия двамата са супер зле бе!!! Кличко добре му се подредиха нещата пак... Още 5 години шампион.... Защо спряха да дават реванши като едно време и както правят във всички други категории и днес? Щото Клецко не е играл преди и не играе в другите категории *smile* *smile* *smile* Ужас. Не казвам, че Кубрат ще го бие задължително. Но съм сигурен, че в момента Кличко не иска повече никога да се бие с него, който разбира от бокс, ще се съгласи и ще знае какво имам предвид. А и де да знам, нали за пари и за шоу го правят? Какво по-интересно за публиката, ако не един реванш? Сългасен съм да не дава на Кубрат. Но оттук-нататък да дава всеки път! Кви са тиа лигавщини. Този Фюри е много много много много назад в бокса. По-назад от Кубрат и даже по-назад от тва момче Чисора, което победи сега......

ApricotGarden
30.11.2014 14:00

В тежката категория положението е трагично. В Кличко виждам еквивалента на Байерн в Бундеслигата.*sad*