Елче - Валядолид, загубен

17:35
Елче - Валядолид, загубен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 8 познати от 14 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 18.12.2014 г.



Реал Валядолид може да не е член на елита, но той има повече от сериозни шансове да отстрани своя съперник след нулевото реми в първия двубой. Елче е последен в Примера и цел номер едно пред отбора ще бъде запазване на мястото в елита. Турнирът, в който ще се изявява днес Елче, категорично не е сред приоритетите на клуба и поради това домакините ще заложат на много от играчите с малък опит в игрова обстановка и на няколко юноши. Елче е изключително неубедителен, дори когато играе на своя стадион и логично от началото на сезона има само една победа на него в двубоите за първенство. Валядолид играе добре навън и е сред водещите клубове в долната дивизия и днес има абсолютно реални шансове да продължи напред, а ще е и с най-добрите си изпълнители.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.70

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUMERO
20.12.2014 12:21

Уважаеми специалисти от сайта,
Не ми е ясно как така не разбрахте,че в силните футболни страни няма тънки сметки.
Например,заложих на Елче да победи, против прогнозата на специалиста ви и спечелих.
А специалиста ви да вземе в предвид,че в Испания всеки може да победи другия и няма кой е последен и кой пръв.Такива тънканажи има само в Бг -то и то от 100 години. С подобно мислене сме наникъде.

joro_sotirov
18.12.2014 18:42

ВИП мачовете от днес:


Ал Дарафа - Ал Шабаб

първенство: ОАЕ, Висша Лига

прогноза: 2

час: 14:55 ч.

коеф: 2,00

сигурност: 7/10

букмейкър: bet365

Гостите са в топ 3 и след поражението в миналия кръг днес ще се надяват на победа, която да укрепи позициите им. Нападателят Енрике Луваное се намира във върхова форма и днес ще е основна заплаха за отбраната на Ал Дарафа. Домакините са в лоша форма с три загуби в последните пет мач, а и Ал Шабаб има навик да печели на този стадион, като и сега има сили за нов важен за него успех.



краен резултат 1:2




Ал Насър - Ал Рагаа

първенство: Eгипет, Дивизия 1

прогноза: 1Х

час: 17:00 ч.

коеф: 1,65

сигурност: 8/10

букмейкър: bet365

Ал Насър има нов треньор и това даде резултат, като в последните два мача той спечели четири точки, а в предходния мач взе три точки като гости. Ал Рагаа е тим от сходна класа, който е изключително неуверен когато играе навън и дори тук едва ли ще спечели. Гостите има само една победа от началото на сезона на стадион различен от домашния, а в два от последните три мача навън се разписаха едва веднъж.


резултат: 1:0

night_wolf1984
20.12.2014 00:14

Къде да гледаме тея вип прогнози?Инфото е много ценно*smile*