Уест Хям триумфира срещу Евертън след драма и дузпи (видео)

00:44
Уест Хям триумфира срещу Евертън след драма и дузпи (видео)
Уест Хям Юнайтед отстрани драматично Евертън от турнира за Купата на Англия - ФА Къп. Двата тима трябваше да преиграят мача си от 3-ия кръг на надпреварата, след като не успяха да се победят на "Гудисън Парк", завършвайки наравно 1:1.
 
На "Болейн Граунд" в Лондон обаче драмата беше пълна. Редовното време на двубоя приключи също при резултат 1:1. Енер Валенсия осигури предимство на чуковете в 51-ата минута, но Кевин Миралас възстанови равенството в 82-ата. Между двете попадения обаче Ейдън Макгийди от състава на гостите получи червен картон.
 
В 7-ата минута на първото полувреме Ромелу Лукаку донесе пълен обрат в полза на мърсисайдския тим, но малко по-късно Карлтън Коул отново върна статуквото.
 
Така се премина към изпълнение на дузпи, при които лондончани се оказа по-съобразителни и реализираха 9 гола срещу 8.
 
В следващата фаза на турнира продължават още отборите на Бристол Сити, Честърфийлд и Фулъм.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

caramell
14.01.2015 10:02

Зрелището беше на лице! Това се казва - ФА КЪП!

katal0neca
14.01.2015 01:18

Голяма драма, голямо нещо беше накрая.

unbeatened49
14.01.2015 12:25

Лукаку хубаво направи пропуск в края, ами Уест Хям дали нямаха в края пропуски? Голям мач, и двата отбора заслужаваха да продължат, и отново Големия Сам с точни указания, колкото и да ми е неприятен, си личи, че е голям треньор, поздравления за което!

caramell
14.01.2015 10:24

Лукаку направи пропуска , от който се стигна до там.. ако не се лъжа в края на мача ( без да броя продълженията ) направи уникален рейт , в който премина през 3-4ма играчи на Уест Хям с лекота и накрая стреля в аут..

coyb
14.01.2015 10:12

Мхм.И с лош край.За мене де. Не ме е яд толкова за пропуснатата дузпа от вратаря накрая.На всеки се случва. По скоро се чудя как от 10 дузпи само веднъж хвана ъгъла. Все пак с 10 човека да обърнат резултата и то като гости не се случва често. Миралас ги направи луди като влезе. Пфууу още ме е яд.