Кристиано: Съжалявам за безсмислената ми постъпка

22:39
Кристиано: Съжалявам за безсмислената ми постъпка
Носителят на „Златната топка” за 2014 година Кристиано Роналдо се извини за червения картон, който получи при победата с 2:1 над Кордоба.

Португалецът бе изгонен за удар без топка срещу Едимар.

"Извинявам се на всички и особено на Едимар за безсмислената ми постъпка днес", написа Роналдо в профила си в "Туитър" минути след края на мача.

Със сигурност Роналдо ще пропусне поне един мач на белия балет.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mesut213
25.01.2015 17:28

Всеки, който си мисли, че Кристиано може да се отърве с наказание само от 1 мач е супер пристрастен, или просто си няма и грам идея как стоят нещата във футбола...Според мен ще бъде наказан с 3 мача ( може и 2 не е изключено ), все пак има минимален шанс да бъде наказан и с повече от 3 мача, ще видим.
За подобни изцепки през този сезон бяха наказани футболистите на Валенсия, Хетафе и Малага (Родриго, Дуда и Руано ) с по 4 мача заради ритник без топка.Какво е различното при Кристиано? Може би, че е от Реал, или е мегазвездата ? Трябва всичко да е равнопоставено и като се има предвид наказанията на горепосочените играчи, заслужава наказание от 4 мача.

П.С. Никой не коментира, как Кристиано се усмихваше след извършеното нарушение, някакво такова ехидно усмихване, арогантно...Отгоре на това, направи нещо, което в моите очи беше изключително надменно и жалко.Преди да напусне терена, един вид избърши екипа си, като че ли намекваше, че някой по-нисш човек е посегнал към него...Явно се мисли за нещо повече от другите.

LosMerengues
27.01.2015 22:44

Ахахахахах голяма надеждица ли възлагаш? Споко бе, и 10 мама да му дадат, накрая пак ще има повече голове от Меси..не се напъвай. Пиша за Меси, а не за Барса, защото знам, че ти не си техен фен и ти е по-важно кой ще е голмайстор, отколкото кой ще е шампион. И той показваше емблемата на Световен клубен шампион бе, толкова ли нямаш акъл да осмислиш очевадни неща. И интересно как като си такъв "борец за правда" не си написал как 2-ма го държаха за ръцете и той затова си изпусна нервите...ама сигурно това не си го видял, а?

John_Jameson
25.01.2015 14:08

Естествено, че ще се извини публично! Нали все пак трябва да му се смекчи наказанието и да играе срещу Атлетико Мадрид! *wink* ПОНЕ за 3 мача трябва да бъде наказан, но нищо чудно да не играе само в 1 мач ...

dobrinko
25.01.2015 10:50

До коментар [@comment 1753268] от [@user REYDAN]:

Хей, рейдан, споко, бро...
Много лично си го приел, не съм искал да ти нараня чувствана...

GrandeBarca
24.01.2015 23:01

Е според мен заслужава 2-3 мача наказание..лошо наистина за зрителите,че при 2-3 мача наказание ще изпусне дербито с Атлетико,но реално ги заслужава...всеки играч прави такива работи..не виждам защо сега всеки говори се едно е станало нещо страшно..и Роналдо може да се изпусне..това,че е един от най-добрите не го застрахова от такива прояви...2-3 мача си трябва наказание реално погледнато.

GrandeBarca
25.01.2015 17:09

Не знам ..не знаех,че мача и със Севиля е сега,,,ако му дадат 2 мача не знам как ще стоят нещата.

LosMerengues
25.01.2015 12:22

Не бе, направо 18 мача и да е аут до края на сезона. Ок, глупост от негова страна, изпусна си нервите, но за това нещо всеки друг играч от Примера ще го накажат с 1 мач, в Испания няма практиката от Англия да слагат по 3. Миналата година го наказаха с 3 мача след като го изгониха срещу Билбао, защото "изтълкуваха" един негов жест при който се потупа по лицето, като жест срещу съдията...сега подобен жест нямаше, да видим какво ще измислят. Но няма да е изненада предвид мача с Атлетико, пак да измъдрят нещо и да го накажат за 3 мача.

jedadaq
25.01.2015 04:27

Един сигурен има заради червеният картон. Ако му дадът два мача наказание тоест ще отсъства три. Ако му дадът три мача наказание общо ще отсъства четири. *smile* Кофти е, обаче не се знае как ще се развият нещата, все пак имаме Хамес, Кроос, Бейл, Иско...те да не са хванати от гората ? *party*

simon_66
25.01.2015 00:15

А защо да пропусне мача с Атлетико?Ако му наложат 2 мача наказание би трябвало да пропусне тези със Сосиедад и Севиля...все пак те са следващите два в програмата на Реал Мадрид,макар и единия да е отложеният от декември.

UrRolS
24.01.2015 22:45

Беше нервен мач и не е толкова ненормално това ,което направи. И това което е написал потвърждава това. *smile*