Ансамбълът си тръгва от Москва с пълен комплект медали

15:18
Ансамбълът си тръгва от Москва с пълен комплект медали
Националният ансамбъл по художествена гимнастика ще се прибера от Гран При в Москва с пълен комплект медали, след като спечели бронз на два обръча и три чифта бухалки в последната дисциплина на турнира.
 
Възпитаничките на Ина Ананиева получиха оценка 16.950 точки, което им отреди третото място. Първото място бе за рускините с оценка 17.350, а ансамбълът на Израел се пребори за среброто със 17.200.
 
Така след златния медал от многобоя в петък и сребърния на финалите на съчетанието с пет ленти, този бронзов медал е трети в първия за сезона турнир от сериите Гран При. Това е блестящо начало за нашите момичета за този така важен сезон тази година, в която Световното първенство в Щутгарт ще бъде и квалификация за Олимпиадата в Рио де Жанейро. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mek_bacTyH
23.02.2015 02:07

...от време на време с жената гледам, ама не разбирам много-много от гимнастика, но да вземеш златото на рускините в сърцето на Москва е нещо фантастично, ...едно голямо БРАВО на девойките, ей това е Българския дух и това ме кара да се чувствам горд Българин, ...крайно време е и момичетата от националния по футбол да го демонстрират тоя дух, ама нейсе ...пардон! исках да кажа момчетата *joking*