Любовта събрала Гришо и Маша в Акапулко

15:28
Любовта събрала Гришо и Маша в Акапулко
Любовта е единствената причина тенис звездата Мария Шарапова да участва за първи път на турнира в Акапулко, пишат мексиканските медии.
 
В съобщенията се казва, че изненадващото решение на руската красавица да играе в надпреварата от по-ниската категория "International" ($250 000) е продиктувано единствено от връзката й с Григор Димитров и нейното желание да прекарат повече време заедно.
 
Младият българин и половинката му пристигнаха заедно в Мексико, а интересът към тях от страна на медиите е огромен. Маша не крие, че е особено щастлива от първото си посещение в този красив морски град, публикува снимки в социалните мрежи и също така си направи фотосесия на плажа в курорта. 
 
Турнирът в продължение на 20 години се провеждаше на клей, а покритието от миналата година е сини твърди кортове. Григор успя да спечели първото на тях в миналогодишното издание и сега ще защитава титлата си. При жените трофеят през 2014 г. стана притежание на Доминика Цибулкова, която няма да играе в Акапулко този сезон. Така втората в света Маша Шарапова е голямата звезда в женския турнир, а основни конкуренти на Гришо при мъжете ще бъдат Кей Нишикори, Марин Чилич, Давид Ферер и Иво Карлович. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация