Реал се справи с Елче и вече води с 4 точки на Барса (видео)

23:49
Реал се справи с Елче и вече води с 4 точки на Барса (видео)
Елче загуби от Реал Мадрид с 0:2 на стадион "Мануел Мартинес Валеро" в среща от 24-я кръг на Примера дивисион.

Главен съдия бе Игнасио Иглесиас.

Кралския клуб пречупи защитата на домакините в 56-та минута. Кристиано Роналдо бе изведен по лявото крило. Португалецът нахлу в наказателното поле и с пас по земя потърси Карим Бензема в малкия пеналт. Бранител на Елче изпревари нападателя на гостите и се опита да изчисти, но топката рикошира във вратаря на домакините и попадна при Бензема, който чукна кълбото в мрежата. Това бе 13-ти гол за французина в Примера през този сезон.

Двадесет минути преди края белия балет нанесе втори удар. Иско центрира отляво и намери Кристиано Роналдо непокрит около точката на дузпата. Звездата на Реал стреля с глава и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата.

29-то попадение в сметката на Кристиано в Примера за сезона.

Така бе оформен и крайният резултат.

Реал Мадрид събра 60 точки и вече има 4 пункта повече от втория Барселона.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LosMerengues
23.02.2015 17:50

Съдийството беше тип - "Трябва да се компенсира издънката на Барса" и това изнерви малко мача, но ще трябва и с такива неща да се справяме. Писна ми вече играчите на Реал да получават картони за неща, които когато са извършени от съперника дори не се свири нарушение. Очевадни нарушения срещу играчи на Реал се подминават, докато за другия отбор всяко подхлъзване се свири. А за измислените засади не ми се говори, поне 5 и още 2-3 спорни, най-гадно е обаче за гола на Бензема..чисто футболно престъпление. Балтията като тази срещу Бейл е за 2 червени картона, оня дава жълт..???

В Испания определено трябва да помислят над съдийството. Много от съдиите се поддават на натиска на публиката, която пък скача за щяло и нещяло и доста мачове се омазват тотално.

macolata
23.02.2015 10:45

[@link https://www.youtube.com/watch?v=PEALGWACUDM] колко е арогантен просто нямам думи и аз баси балъците има понякога когато е изнервен нормално да прави чалъми и така нататъка но човека има голямо сърце и помага на хората а и дарява постоянно пари за повечето от вас който не знаят Роналдо си има фондация за бедни , киорави и осакатени хора !!!*stop*

Mesut213
23.02.2015 08:40

Пичове, май много ви бъркам в здравето...Интересното е, че само фенове на Реал Мадрид отричат неправилните действия на Кристиано:
[@link https://www.facebook.com/Troll.Football/photos/pb.345971365443086.-2207520000.1424673073./1331741503532729/?type=3&theater]

Ако някой е гледал мача и се сеща за ситуацията, ще разбере за какво говоря.Точно по същия случай написах и първия си коментар в темата, а се оказах едва ли не най-големия хейтър на Кристиано, но явно не само аз мисля така...
Нямам нищо против Кристиано, нито съм му отричал футболните качества, мен ме дразни, че е супер арогантен и си позволява постоянно да осъжда решенията на съдията и всеки път му се разминава с жълт картон, просто защото е Кристиано.Стига сте ми отговаряли с постове за Барса, тук не става въпрос за тях, нито пък аз ги сравнявам.Между другото ми вкарвате в устата думи, които не съм изричал.Това, че Елче не заслужават да играят в Ла Лига си е факт, поради мачовете им и срещу Барселона и срещу Реал вчерашния.
Както трябваше да има жълт картон за Кристиано, така и не трябваше да отменят гола на Бензема и да покажат червен картон за нарушението срещу Бейл.Къде видяхте да ги отричам тези неща?Аз говоря за едно нещо вие ми отговаряте със съвсем различни неща.

macolata
23.02.2015 13:06

ХАХАХА дето пишеш , че трябвало да се намали Примиерата ХАХАХА ще припадна да махат отбори като Елче и т.н да останат 5 6 отобора ли ХАХАХАХА ще припадна занчи в България не трябва изобщо да съществува футбола ХАХАХА*beer*

Crissstiano
23.02.2015 10:26

Добре бе брат ще ти го обясня така, в абсолютно всеки мач АБСОЛЮТНО играчи недоволстват от решения на съдията, репликират го, ръкомахат. Съдията ако реши да вади картони за тези действия нито един мач няма да завърши, разбери го! Съдиите дават картони когато оспорването е много бурно най-вече. Примерно пусни си един мач на Барса и виж когато се свири фаул срещу тях или искат картон за друг играч как наобикалят съдията ръкомахат и викат, това също е карто нали? Виж Алба може да счупи крака на някой, но пак претендира и крещи на съдията, че е сбъркал. Не бъркаш на никой в здравето, явно Реал ти бъркат, а ти само се излагаш, нищо повече!

atheist
23.02.2015 01:36

Разбира се, провокациите на ония, са безсмислени и няма смисъл да му се обръща внимание. В различните времена, има различни резултати. Падали сме 6 на 2, така както сме биели 5 на 0 и 11 на 1, така както сме падали 5 на 0 и прочие. Ако, ако, ако. Безспорно Жозе възроди Реал, но така или иначе, този голям клуб нямаше да седи в низините винаги, 59-ти коментар е излишен!

pavkata_7
23.02.2015 00:29

Еххх... Колко е смешен този адаша на Йозил....Явно момчето е доста комплексирано от Кристиано.....

Droktar
22.02.2015 23:48

Иско е великан ще стане много голям играч от него. Да те аплодира на крака целия стадион на противника значи има защо много голям мач изнесе. Роналдо си е най-добрият самият факт че като не вкара в три мача подред и всички полудяха показва какво е нивото му. Добър мач чакаме Модрич на се върне за важните мачове и продължаваме напред.

Kopew
22.02.2015 23:43

Браво много зарадваха феновете на Елче като ръкопляскаха на Иско при смяната

ivanrealmadrid1
22.02.2015 23:37

а това за слабите съперници е поредното жалко оправдание , не знам какво да кажа просто , в момента Реал и Роналдо ви дразнят и се пукайте от яд , нас това ни радва

Mesut213
22.02.2015 23:33

Честито, 4 точки аванс си осигурихте, но все още е рано за празненствата да видим, какво ни очаква до края на сезона.Между другото само вижте защитника, който трябваше да попречи на Кристиано при втория гол да отправи удара с глава и ще разберете, защо тези футболисти не заслужават да играят в Ла Лига...
Също така си мисля, че голямо влияние за първенството оказва и съперниците в ШЛ, при Реал се падна лесен такъв и логично, не се затрудниха дори като гости, което им позволи да пестят сили за мача днес.Какво да се прави, съдба.

CLOTH
23.02.2015 00:23

По принцип е лесно човек да разграничи критиката от злобата и точно затова хората ти казват, че в близко бъдеще ще гръмнеш от тази злоба. Пишеш само в едната посока, другата я пренебрегваш и не отговаряш на момчетата, когато те питат. Роналдо паднал по-леко два пъти, защитникът бил избягал от него...това са изводите, които ти си правиш за този мач. А иначе...отменен красавец на Бензема, засада няма. Щяха да счупят крак на Бейл, червен картон няма. Но тебе това не те интересува и ти си мислиш, че си безпристрастен, ама по-лошото е, че си толкова прост, че дори си вярваш. Барселона за два мача колко гола вкараха на Елче? Брой! Каквото за нас, такова и за вас. Вчера, като играхте като втородивизионен отбор и паднахте напълно заслужено от Малага защо не пишеше да кажеш колко е добър въшката и тоя вашия делфин, който всъщност се мята в пъти повече от Роналдо, ама и това тебе не те интересува? Днеска обаче си цъфнал тука да цвилиш и да изнервяш аудиторията с главоломно тъпите си коментари. Айде отваряй класирането, погледай к'во пише най-отгоре и почвай да ревеш!

UrRolS
22.02.2015 23:57

Ами вие този сезон им вкарахте 17 гола за 3 мача ама там вече става на въпрос за класата на Барса нали ? Иначе Реал ги бият защото опонента слаб ... жалък си моето момче *wink*

ivanrealmadrid1
22.02.2015 23:43

факта, е че в мач Велбъжд - Конелиано , ти пак ще почнеш да ни обясняваш Роналдо колко е лош и не става за футболист

Mesut213
22.02.2015 23:41

Каква злоба бе човек ? Просто ми направи впечатление, как онзи се отдръпва от Кристиано, и го оставя съвсем необезпокояван.Аз поне изказвам моето мнение с доводи и факти, а не с празни думи и хейт. Не можете да различавате критиката с хейта.

RealMadrid_4ver
22.02.2015 23:38

Да и после когато някой паркира автобуса и немогат да вкарват ще уреват орталъка

ivanrealmadrid1
22.02.2015 23:36

абе ти осъзнаваш ли от злоба кви глупости изписа ? най-добре спри да се излагаш. какво да гледаме футболистите нна Елче , естествено ако Меси беше вкарал този гол щеше да погледнеш по друг начин и да кажеш: какво уникално заставане на Меси .примерно. изобщо нямаше да забалежиш Елче , голяма злоба голяяяяямо нещо

RealMadrid_4ver
22.02.2015 23:36

Ами шанс е друг сме падали с Ман.Ютд на този етап в ШЛ.Иначе за Елче си прав, че са слаби за Ла лига

Mesut213
22.02.2015 23:27

Вярно трябва да намалят броя на отборите в Ла Лига, иначе ще трябва да се гледат отбори като Елче, които не могат и една проста атака да организират те направо си излизат за 0-0.Истинско мъчение е да ги гледаш.
ИИИИИИИ, поредната симулация на Кристиано, нищо чудно....

Hitchhiker1902
23.02.2015 00:22

Прав си, Месуте! Не само Елче, ми и Малага трябва да извадят от Лигата, басси! Апселутно опорочават хубавото първенство тия слабаци! И за Роналдо си прав, много симулира тоя. Ама и Бейл не му отстъпва - видя ли как си сгъна глезена наопаки, като му влезе оня, чисто като тай-боксьор? За мача - тегаво до втория гол на Бензо, много кеч, все едно Чоло ги водеше тия. Добре, че излязохме без жертви (за момент си помислих, че за Бейл сезонът е приключен...). Страшно шоу на Иско, за пореден път. Ако не е брадата - щях да помисля, че Зизу се е върнал *smile* Изпращането от феновете на Елче говори достатъчно. Сега чакам с нетърпение да науча от дейлитата за 80 или за 85м. ще го вземат Юнайтед лятото. И кой измежду Рууни, Уелбек и Кейн ще купуваме.

RMRM7
22.02.2015 23:35

Интересно ми е къде беше вчера,когато Барса играят, те и Малага си излязоха за равен ама ви биха

Kopew
22.02.2015 23:33

Барса като вкараха 18 гола на Елче за 3 мача нищо, нека си дупчат както си искат, а сега Реал като водят с 0-2 айде нито една атака не могат да направят

RealMadrid_4ver
22.02.2015 23:30

Голяма мъка ти е тоз Кристиано *joking*

El_Blanco
22.02.2015 23:30

Истинско мъчение е и да четем коментарите ти, ама не се оплакваме...

madridista98
22.02.2015 23:29

ахахахах хахаахахаахахаа *smile* *smile*

MartinFilipov7
22.02.2015 23:26

Хайде феновете на Барса да напишат един поздрав за гола на Кристиано де?

Crissstiano
22.02.2015 23:12

Най-накрая, заслужена преднина! Много добре изигра положението Кристиано, Бензема на точното място.

Kopew
22.02.2015 23:11

Малко късмет, но все пак от толкова пропуски най-накрая вкарахме!

Kopew
22.02.2015 23:10

Стилът на игра на Елче е тояно като на Атлетико..

El_Blanco
22.02.2015 23:08

Нарисуван червен картон за тоя от Елче, разбира се не е даден. Като цяло доста ни ритат и ни затрудняват максимално по този начин.

madridista98
22.02.2015 23:07

УБИИИЙЙЙСТВОООО !!! Това беше за директен червен !!!

sakata_97
22.02.2015 22:51

Страничния съдия-Престъпник.Как може този кавал да отмени гола на Бензема да не говорим,че беше 100% редовен.Къде видя тази засада и аз незнам*angry*

simon_66
22.02.2015 22:50

Ей такова каръшко полувреме имахме само и единствено срещу Атлетико в началото на сезона на Бернабеу,но тогава вината бяха пропуските на Роналдо.Сега обаче един 12-ти играч пречи на Реал да поведат..отмени редовен гол,не свири явни нарушения срещу Роналдо на границата на наказателното,откъдето можеше и да стане нещо интересно,Роналдо направи несериозен пропуск..дано второто започнат вихрено и поведат бързо,че тези ще се затворят още повече!

Mesut213
22.02.2015 22:48

Чудя се аз, кога съдиите в Испания ще се осмелят да покажат картон за агресивните ръкомахания на Кристиано срещу реферите, и то при положение, че е симулира за фал ( често срещано явление )?Какво толкова ги е страх, не знам...

RMRM7
22.02.2015 23:26

Ето ти го жълтият картон *joking*

RealMadrid_4ver
22.02.2015 23:15

Защото е Кристияно Роналдо *wink* и го прави нарочно за да дразни теб

madridista98
22.02.2015 23:05

от 3,4 падания това полувреме единствено в 1 симулира и то имаше контакт просто не беше достатъчно за фаул и това беше на корнера в началото към 15 минута иначе после го удариха през лицето понаритаха го, но вече съдиите не му дават фаулове, а да не говорим за съдията, щото тоя осира иначе приятния мач с многото си грешки и в двете посоки особено обаче в посока на Елче, 3 идентични ситуации за игра с ръка едната в центъра я свири, втората, на по- опасна позиция не я свири, а за третата пак в центъра даде картон на Марсело, пък за гола на Бензо да не говорим след няколко повторения се убедих, че са на 1 линия, а тогава се дава предимство на нападателя ...

RMRM7
22.02.2015 23:04

Направо червен картон да му изкарат за две симулации

Mesut213
22.02.2015 22:58

Просто е много тъпо, да се гледа как симулира за фал, и съдията нормално не отсъжда такъв, но в следващия момент Кристиано ръкомаха доста агресивно без да има правото.Това го наблюдавам от доста време насам, не го казвам само заради днес...Кога за последно Кристиано получи жълт картон за симулация ? ( всеки мач симулира, без значение дали става въпрос за дузпа, или съвсем незначителни фалове, веднага пада на земята при най-малкия контакт ). Всичко това, което съм написал е вярно.

ivanrealmadrid1
22.02.2015 22:53

абе на тебе само Роналдо ти е в главата

Moskovskia
22.02.2015 22:52

Давам ти пример с един футболист на Барселона и това Бускец ,винаги когато гледам мачове на Барса и при някой отсъждане ,той винаги наврян там *smile*

Kopew
22.02.2015 22:41

Тоя съдия от гората ли са го взели? *confused*

madridista98
22.02.2015 22:41

Какъв гол отмени съдията престъпник *smile* *smile* може и да беше засада ама гола беше уникален *smile* и все пак мисля че нямаше засада де

simon_66
22.02.2015 22:36

Този съдия подминава не знам колко нарушения..интересното е,че в случая почти всички са за Реал Мадрид,а не се отсъждат...можеше вече да е поне 0:2...жалко за пропуска на Роналдо.

Kalinski88
22.02.2015 21:53

Мирише ми на Петичка *smile* 0:5 . Като няма да вземем титлата то нека поне са Реал Мадрид , а не тия дървосекачи Атлетико.