Влезте в света на футбола с The Livescore App

14:26
Влезте в света на футбола с The Livescore App
Повод за гордост има сред българските футболни запалянковци, след като наскоро родна компания придоби правата над едно от най-популярните мобилни приложения за следене на резултати на живо - The Livescore App. Апликацията има повече от 3,5 милиона сваляния от близо 150 страни в света, а най-голям брой идват от Великобритания, Германия, Италия, Индонезия, САЩ, Австрия, Холандия и Испания, като е на разположение на 13 езика.

Феновете на българските клубни отбори изключително лесно ще намират мачовете на своите любимците, заради най-предното разположение на "А" футболна група в основната листа на The Livescore App, което от друга страна популяризира родното първенство в световен мащаб.

Лесният за употреба дизайн на The Livescore App осигурява бърза и надеждна информация за мачовете, отборите и футболистите по целия свят. Тук ще намерите:

Информация преди срещите, пълна статистика, резултати на живо, моментна форма, класирания, тенденции

Подробни профили на отборите и футболистите, гарнирани с актуални снимки и статистика

Експертни съвети и прогнози

Чат с потребители от целия свят



Приложението дава изключително много възможности, сред които избор на любими отбори, получаване на уведомления преди, по време и след мачовете, както и филтриране на отделните футболни лиги.

Ако сте запалянко и желаете да имате най-актуалната и изчерпателна информация от света на футбола, то The Livescore App ще бъде вашият най-добър приятел на мобилното Ви устройство.

Приложението е достъпно за Android и Windows, а скоро ще бъде пусната и IOS версия.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
31.03.2015 21:03

Най-доброто приложение за статистики и не само за футбол но и много други спортове е "FlashScore Livescore"
Но пък ако искате приложениe специализирано за футбол то "Onefootball - Pure Soccer!" е най-доброто на което попаднах, макар че закъснява малко (до половин минута) при известяване за вкаран гол и др., но пък от друга страна предлага факти преди мачовете и подробна статистика и още много опции като "играч на мача".

kongzhong
31.03.2015 20:32

До коментар [@comment 1777870] от [@user thefamous]:

аз искам това приложение за компютар (windows 10 ) . защото и на мен ми харесва всичко и върви прилично

kongzhong
31.03.2015 20:46

Мога да добавям колкото си искам . Просто казвам какво съм забелязала , особенно с английските отбори от 17 часа събота . Някой любими отбори въобще не известява понякога нито за вкаран гол , нито резултат на половреме нито краен резултат (за картони да не приказвам ) . Но това се приживява

WDale
31.03.2015 20:37

Свърши ти RAM-а на компота с тия 100 отбора и не можа да добавиш другите 7 милиона ли?

kongzhong
31.03.2015 20:05

Пуснете го и за за компютри (windows 8.1 , windows 10 )

I_LOV3_CHELSEA
31.03.2015 20:04

Доста е удобно и практично. Не заема много място и дори може да се залага. И аз го ползвам от няколко месеца и мога да кажа, че е най-доброто такова приложение *smile*

kongzhong
31.03.2015 20:04

Има си забележки леки (не уведомява винаги ) с над 100 любими отбора съм , но това да е дерта . Има определено и около 2 минутно забавяне за вкаран гол , но го предпочитам пред други които веднага ги въвеждат и след 10 секунди гола е отменен . Може българска компания да държи правата , но потребителите са предимно от страни от третия свят

Don_Gonzo
31.03.2015 19:38

Ползвам го от няколко месеца и трябва да се признае, че верно е добро *beer*