Италиански защитник идва в ЦСКА

14:04
Италиански защитник идва в ЦСКА
Отборът на ЦСКА всячески се стреми да закърпи дупките получени след продажбата на редица основни играчи. След като в рамките на 6 месеца "червените" се разделиха с Вальо Илиев и Александър Тунчев проблемите в дефанзивния вал на отбора са на лице.

Имаше индикации за привличането на капитана на Насионал Мадейра Алешандре дос Сантос Патакаш, но играчът не остана доволен от ситуацията в клуба и до сделка така и не се стигна.

Днес според публикации в българската медия се заговори за интереса на настоящия шампион на страната ни към защитника на белгийския Монс Роберто Мири.

Италианският футболист има 2 изиграни мача за младежката формация на своята страна, а на клубно ниво е играл още за отборите на Фиорентина, Емполи и Катания.

Тревожното е, че за 11-те години от своята професионална кариера е изиграл едва 75 мача, като за последните 4 години с екипа на Монс има 39 срещи.

Очаква се защитникът да се присъедини към "армейците" по време на лагера им в Холандия, за да бъде изпробван в някой от контролите на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация