Хамилтън най-бърз и във втората тренировка, фен тича по пистата

12:53
Хамилтън най-бърз и във втората тренировка, фен тича по пистата
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън записа най-добро време и във втората тренировка на пистата "Шанхай", в която се случи рядко срещан инцидент.
 
Запалянко успя да нахлуе на пистата, когато по нея се движеше болид на Заубер и към него се приближаваше друг на Форс Индия. Болидите преминават този участък със скорост 300 км/ч. По предварителни информации той е успял да се добере до бокса на Ферари и е заявил, че много му се иска да кара автомобил от Формула 1, след което е бил арестуван. Организаторите провеждат вътрешно разследване, за да се изясни как е допуснат фена при взетите изключително строги мерки за сигурност. 
 
Хамилтън подобри с близо две секунди резултата си от първата сесия - 1.37,219. Второ време даде Кими Райконен от тима на Ферари, трето - Даниел Рикиардо от Ред Бул. 
 
В събота на пистата в Шанхай ще се проведат третата тренировка и квалификацията за неделното Гран при на Китай, трети старт за сезона.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FcB189928
10.04.2015 16:20

Представяш ли си къв психар трее да си..та да тичав по пистата при движещи автомобили *lol*

CLOTH
10.04.2015 13:28

Тези две тренировки дават минимална надежда, че сезонът може да бъде интересен. Да, и в двете Хамилтън беше първи, но Фераритата показаха доста добра скорост, особено във втората тренировка. Искрено се надявам да гледаме интересно състезание и Мерцедесите да не излетят напред с по 10 секунди. Нещо се случва с Розберг обаче...може би още не може да преодолее миналогодишната загуба.