Трансферен удар в Узбекистан, ПФК Курувчи привлича Ето

12:15
Трансферен удар в Узбекистан, ПФК Курувчи привлича Ето
Според сведенията от официалния сайт на ПФК Курувчи нападателя Самуел Ето\'о ще сложи край на взаимоотношенията си с Барселона, като се присъедини към узбекистанския отбор, който ще участва в Азиатската Шампионска Лига.

27-годишният камерунски нападател не попада в стратегията на новия треньор на каталунците Хосе Гуардиола и докато Челси, Тотнъм и Милан преследваха играча изглежда, че неочакван кандидат е излязъл на сцената и е предложил невероятна оферта.

Узбекистанският отбор Курувчи планира да извърши един от най-големите трансферни удари в цялата футболна история.

През миналия сезон старши треньорът Мириялол Касимов изведе отбора от Ташкент до второто място в Узбекистанската Лига, а през този сезон те ще се състезават в 1/4-финалите на Азиатската Шампионска Лига срещу шампиона на Иран Саипа, ръководен от бившият нападател на Байерн Мюнхен Али Даеи.

Спортният директор на клуба Бахтиер Бабаиев оповести:

"Ето\'о ще пристигне в Ташкент днес и ще подпише договор с нашия отбор поне до края на 2008г."

\"\"

"Срокът на договора ще зависи от представянето ни в Шампионската Лига. Ще играем срещу Саипа в 1/4-финалите и Ето\'о е нашата главна придобивка преди елиминационните кръгове на първенството."

"Определящия момент около трансфера не бяха парите, а взаимните приятелски отношения между ръководството на нашия клуб и Барселона. Личното приятелство между президентите на клубовете осезаемо намалиха трансферната цена."

От ръководството на Барселона побързаха да се дистанцират от нелепите слухове отричайки за знанието на невероятната история.

Говорител от испанския клуб каза:
"Никой в клуба не знае нищо за това и не смятам, че това е правдоподобно."

Може би все пак има надежда за Челси и Тотнъм в техния стремеж да подпишат с нападателя оценен на 20 милиона паунда, който ще пътува следващия месец с отбора на Камерун за Олимпиадата в Китай, с надеждата да повторят златния си медал от Сидни 2000г.

* Според сайта на ПФК Курувчи, камерунската звезда е пристигнала в 6:30 узбекистанско време. Зорките погледи на екипа на Winner.bg забелязаха, че на една от снимките часовникът на стената показва приблизителен час - 10:38 часа, което предполага, че е възможно материала да е монтаж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BuTaMuHa
20.07.2008 02:11

хахаха а па глиган долно кошлуково зеха роналдиня сиг там е първи април нали са в азия

jakstar
17.07.2008 14:24

Материала,може и да не е монтаж,защото часът според мен е 6.50

liverpool77
17.07.2008 12:34

В статията се упоменава, че става въпрос до края на тази година, преди време Христо Стоичков как игра под наем за 1-2 мача срещу крупна сума. Няма невъзможни неща, има игра на интереси. Когато парите говорят, другото е без значение докторе

doktora_vn
17.07.2008 12:24

Това са пълни глупости. Не мисля че е коректно да бъде писано по този въпрос-всеки малко разбиращ от футбол знае че това е невъзможно-колкото и пари да съберат узбеките едва ли ще навият Ето'о да играе при тях.