Започна гласуването за "Спортен талант на публиката" на Еврофутбол

12:33
Започна гласуването за "Спортен талант на публиката" на Еврофутбол

На 20.04.2015 г. стартира гласуването за Спортен талант на публиката в сайта на Еврофутбол www.eurofootball.bg, като за приза ще се борят общо 154 състезатели от три възрастови групи. След като преди дни станаха ясни имената на 25-те победители в четвъртото поредно издание на едноименната програма, сега и останалите ще имат възможността да се преборят за финансиране от букмейкърската къща. Най-много - 66 човека, попадат в средната категория – от 16 до 20 г., 45 са тези до 15 г., вкл. и 43 са от най-големите – до 25 г. вкл. Онлайн надпреварата ще продължи до 24.00 часа на 06.05.2015 г.

Всички желаещи да дадат своя глас за някой от атлетите могат да сторят това чрез банера на началната интернет страница на Еврофутбол или чрез Раздел "ПЕЧЕЛИШ И ПОМАГАШ“, Спортни таланти в под меню 2015 г., Гласуване на публиката. Там ще бъдат публикувани и правилата, по които ще се извършва гласуването. Важно е да се отбележи, че от една електронна поща може да се гласува един път, а за да бъде зачетен вота, трябва да се проследи потвърждаващия линк на посочения от него e-mail. Харесванията във Фейсбук не оказват влияние върху резултата!

Резултатът от анкетата на публиката ще бъде обявен след нейния край – на 07.05.2015 г. Победителят ще получи символичен чек със сумата на своето финансиране на церемония в родния му град, на която ще бъдат поканени местни общественици и представители на медиите.

Представители на 16 вида спорт, общо 25 човека, от лека атлетика, кану-каяк, ветроходство, джудо, самбо, художествена и спортна гимнастика, конен спорт, академично гребане, атлети с нарушено зрение и параолимпийци, тенис на маса за хора с увреждания, борба, мотокрос, плуване и сноуборд, бяха наградени на специална церемония, която се състоя на 07.04.2015 г. в Музея на спорта в гр. София, Национален стадион "Васил Левски“. Те бяха избрани измежду 180 състезатели в индивидуалните спортове. Средствата от Еврофутбол ще бъдат използвани за тяхната по-качествена подготовка, по-добра екипировка, провеждането лагери в България и чужбина, както и за участие в международни състезания.

За да гласуваш влез ТУК.

Медийни партньори на програма "Спортни таланти" са вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете: www.sportal.bg, www.Viasport.bg, www.bgathletic.com, www.dir.bg, www.actualno.com, www.sportline.bg, www.ngobg.info, www.winner.bg, www.chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация