Брайънт открил ахилесовата пета на Кличко

11:13
Брайънт открил ахилесовата пета на Кличко
Американският боксьор Брайънт Дженингс е уверен, че е напипал слабото място на Владимир Кличко и ще изненада украинеца в мача между двамата на 25 април в Ню Йорк. Дженингс смята, че Кличко още от времето на пораженията му от Кори Сандърс и Леймън Брюстър в своите боеве допуска една и съща грешка. Затова американецът е сигурен, че ще победи Кличко и ще върне славата на американския бокс. 
 
По-младият от украинските братя в професионалната си кариера е спечелил 63 боя и е допуснал три поражения. Дженингс все още не познава загубата, а успехите му са 19. 
 
"Погледнете всичките му боеве, една и съща грешка се повтаря оттогава. Сега вероятно е забравил за нея, тъй като отдавна не се е сблъсквал с бойци като тези момчета. Аз ще се постарая да му я напомня", закани се Дженингс. 
 
Кличко от своя страна сподели, че предстои една загрявка преди мача между Флойд Мейуедър и Мани Пакиао на 2 май. Според украинеца, интересът на публиката е станал доста по-голям в сравнение с преди седем години например и е възможно това да е свързано именно с боя между Мейуедър и Пакиао. 
 
"Мисля, че нашият мач в Ню Йорк ще бъде добра загрявка, това прави бокса като спорт по-вълнуващ", обяви Кличко. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.04.2015 23:48

Всички говорят така,а накрая са проснати на ринга от украйнеца*smile*