Флойд Мейуедър: По-добър съм от Мохамед Али, аз съм номер 1 в света

19:32
Флойд Мейуедър: По-добър съм от Мохамед Али, аз съм номер 1 в света
Флойд Мейуедър заяви, че той е "най-добрият боксьор в историята" и че "е по-добър от Мохамед Али, когото уважава", предаде агенция Франс прес от Лас Вегас.

"Али е легенда, аз имам голямо уважение към него и към другите шампиони от миналото", каза на пресконференция Флойд Мейуедър, световен шампион в полусредна категория на Световния боксов съвет и на Световната боксова асоциация с 47 победи в 47 мача на професионалния ринг.

"Но посветих целия си живот на спорта и мисля, че съм направил повече за бокса от Али, когото уважавам", заяви той, който ще получи повече от 120 милиона долара за мача с филипинеца Мани Пакиао на 2 май в Лас Вегас, щат Невада.

"Али не е печелил световни титли в различни категории като мен. Аз съм твърд и мога да се бия с всеки. На 38 години аз съм още много, много остър", продължи Флойд Мейуедър, известен с прякорите си "Пари" и "Хубавото момче". "Аз съм най-добрият в това, което правя. Аз знам, че ще бъда критикуван за това, което казах. Но аз наистина вярвам в това, което казах", завърши американецът. Мохамед Али, бивш световен шампион в тежка категория и без съмнение най-известният в историята на бокса, има 5 загуби в 61 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AC_Milan_92_45
02.05.2015 11:17

Никой не е казал, че не е велик, велик е, просто казват, че не е по от Али. И няма нормален боксьор който ще ти каже друго, нито Тайсън, нито Кличко, за другите... те да си мълчат ако имат друго мнение

RageBg
23.04.2015 21:18

Номер 1 ама друг път,
Ali remains the only three-time lineal World Heavyweight Champion; he won the title in 1964, 1974, and 1978
какво да го сравняваме тоя келеш с великия Али печелил световната титла 14 години след като я е печелил преди това.
И плюс това този "непобедим" Г-н "Пари" е ял бой от българин - Серафим Тодоров.

AC_Milan_92_45
02.05.2015 11:21

Днеска децата (нз ти на колко си) покрай Меси и Роналдо са свикнали най-добрия статистически, да наричат най-великия. Ако говорим за величие, статистиката е много на заден план. Това какъв си като човек много играе, затова Али е, и затова Тайсън и тоя няма да са.

Keyser_Soze
23.04.2015 21:27

Уаау добре че се заговори за Мейуедър на скоро за да се изпише навсякъде по медиите , че преди 20 години българин го е победил в аматьорския бокс.Може да е дразнещ и да се фука но наистина е от най-великите , човека няма загуба над 40 двубоя.

THFC1882
23.04.2015 20:58

По-добър ама на говорене. Първо няма място за сравнение в различните категории, още по-малко да се сравняват днещните лигльовци с големите имена от миналото !