Кличко: Реванш с Дженингс? Никакъв шанс!

12:05
Кличко: Реванш с Дженингс? Никакъв шанс!
Владимир Кличко заяви, че не вижда причина за реванш с Брайън Дженингс, след чиято победа украинецът успя да защити четирите си титли в супертежка категория.

Кличко победи Дженингс по точки, а залогът бяха титлите му от IBF, WBA, WBO и IBO.

"Не мисля, че има шанс за още един бой. Този мач не беше напълно равен и му липсваше драматизъм. Не мисля, че ще има реванш", каза Кличко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RosickyBoy
27.04.2015 19:19

Да се бие с Дионтай Уайлдър да му разбият на него казахстанската химикална физиономия.. *smile*

AC_Milan_92_45
27.04.2015 20:19

какви фантазьори сте се навъдили тука. Уайлдър е същата шашава глава като кобрата. Бие се само с пълни некадърници, които даже като ги гледам в Уикипедия и страница нямат даже и той ще бие Кличко, мале мале. Бригс има по-голям шанс. И айде стига сте го врели във всеки разговор тоз чалгар Кобрата.

Dankata97
27.04.2015 20:01

Да и аз мисля така Уайлдър ще го смели, ако тоя не се скрие и не прекрати кариерата си преди евентуален мач

madmaxxxx
27.04.2015 17:40

Кой каквото ще да казва, ама на Кличко му дойдоха в повечко тия рундове. Много го мразя, но не отричам качествата му. Има страхотна тактика мръсникът. Какво да се прави. Кобрата тръгна с муай-тай, ама "простоватото" посягаш за десен и му вкарваш ляв му разката брадата. Искам пак да кажа, че Кобрата много добре му излизаше от клинчовете с бой. А на Кличковците клинчът им е специалитет. Например Поветкин само заради това падна. Може би един Кобра/Дженингс срещу Влад ще победи, но можем само да гадаем. А и щом човек се замисля за комбинации срещу един..... Значи Кличко си е класа... Избирал не избирал.... Може - избира. Това е. Като хейтър ме е яд, че тва беше. Кобрата и Дженингс бяха двата мача, в които ако беше паднал - падаше. Оттук нататък феновете му с право ще могат да кажат: "Ами на 40 е. До 40 никой не го би, сега поостаря." Въпреки, че той може да се задържи още, но бият ли го всеки това ще си каже. Освен както казва колегата, да си цепнат един бой с Бригс и после всеки по старческия дом...

Napadatel_9
27.04.2015 12:34

Бий се със Бригс, да му разцепиш черната мутра.