Защитник на Локо София на крачка от голям трансфер

10:00
Защитник на Локо София на крачка от голям трансфер
Локомотив София може да осъществи отличен трансфер. Десният бек на железничарите Елтон дос Рейс е пред договор с френския Лил, твърди "Тема Спорт". Хора на песовете няколко пъти са наблюдавали изявите му и са останали доволни от видяното. За правата на 27-годишния футболист в "Надежда" се надяват да получат около 300 хиляди евро.
 
Локомотив взе Елтон през есента на 2013 година като свободен агент и му помогна да съживи кариерата си. Тя тръгва от Гиньон, а през 2009/10 той изиграва 4 мача в елита на Франция със Сент Етиен. След това преминава през Гренобъл, кипърския Аполон, за да стигне до... аматьорския Лион Душер. След това идва и офертата от Локо.
 
През миналата кампания французинът изигра общо 21 мача в "А" група за червено-черните, в които се разписа веднъж. През този сезон показва завидно постоянство. Елтон взе участие във всички 28 мача на столичани в елита, като също има един гол.
 
Любопитното е, че през зимата той бе на крачка да напусне Локо София, като дори се твърдеше, че има сключен предварителен договор с Берое. В крайна сметка обаче французинът склони да остане в "Надежда" и се обвърза със столичани до лятото на 2016 година. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация