Димитров поема клубен тим след Евро 2015

10:43
Димитров поема клубен тим след Евро 2015
Селекционерът на юношеския ни национален отбор go 17 г. Александър Димитров почти сигурно ще напусне поста след края на Евро 2015, разбра "Тема Спорт".

Младият наставник е решил да продължи кариерата си, като поеме клубен отбор. Самият той намекна за тази възможност на една от последните си пресконференции преди европейското първенство. Димитров искал по-постоянна заетост.

Според запознати с делата на треньора вариант номер едно засега пред него е втородивизионният Добруджа. Димитров е получил предложение от изпълнителния директор на жълто-зелените Светослав Петров. Идеята му била добричлии да залагат на млади играчи, с които наставникът е работил в юношеските национални формации до 17 и 19 г. и чиито качества познавал отлично.

В момента начело на Добруджа е Димчо Ненов. На него обаче ще му бъде предложено да остане на работа в клуба. Амбицията на жълто-зелените е догодина да гонят промоция в елита.

За последно Александър Димитров работи на клубно ниво в Ботев Пловдив с Ферарио Спасов през есента на 2012 година. Наскоро Димитров е отказал на феро да му стане асистент и в Монтана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация