Фонини пречупи Григор Димитров

19:59
Фонини пречупи Григор Димитров
Григор Димитров напусна турнира от сериите Мастърс в Рим във втори кръг, след като загуби двубоя си срещу Фабио Фонини в три сета 6:7 (9:11), 6:4, 0:6.

В първите два сета играта бе равностойна, но в третия Фонини бе пълновластен господар на корта и съвсем заслужено стигна до успеха. Интересът към срещата бе голям и кортът "Pieterangeli" се пръскаше по шевовете.

Италианецът спечели първата част с малко късмет в тайбрека, а във втората хасковлията на два пъти повеждаше с пробиви, Фонини успя да върне само един и резултатът в сетовете бе изравнен. Третият решителен започна неприятно за нашия тенисист, който допусна ранен пробив и Фонини поведе с 2:0, после го затвърди и преднината му стана 3:0. Последва нов пробив на представителя на домакините и при 4:0 всичко вече бе решено в мача. Григор като че ли се предаде и отстъпи и в следващите два гейма.

Двубоят продължи 2 часа и 17 минути. Това бе трети пореден мач между двамата на турнири на клей през сезона. Димитров спечели първите два в Монте Карло и Мадрид, но днес Фонини успя да вземе частичен реванш. В следващия етап (1/8 финали) той ще играе с Томаш Бердих.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

titan25
13.05.2015 21:57

Хайде като почнете да следите играта,а не резултата да давате коментари.Фонини направи мача на живота си,удари по линията от всяка позиция и накрая просто нашия падна психически,кой не би паднал при такава късметлийска игра на противника в най-решителните моменти.С днешната игра Фонини би победил всеки,може би освен Джокович.2-те победи над Вавринка не ги ли видяхте,по-специално втората,Стан направи много силен мач,но въпреки това нашия спечели мача.Въпреки загубата ми хареса как игра Гришо и смятам,че много скоро с малко късмет ще направи голям удър на някой турнир,защо не на Ролан Гарос..

sindikata3
14.05.2015 15:22

ти го каза падна психически то не му е сефте това,няма психика това е разтягайте локуми!

RVP_Reus_9
13.05.2015 21:24

Забелязъл съм при Гришо, че след като направи нещо велико, следва спад във формата. Например отстрани на миналия турнир Вавринка и отпадна от Куевас.

blue_fenchee
13.05.2015 21:06

Хм, явно има някакъв проблем с Гришо защото напоследък наистина е мноого колеблив.Дали пък наистина не от треньора?Дано успее да се стегне за Ролан Гарос и да ни зарадва с победи...защото може.

vasil74
13.05.2015 20:46

Нашто момче откакто е с Маша,се омаша*lol*.....да смени или гаджето или тренера.

Manchester4o
13.05.2015 20:20

Нашия става за смях,то е ясно на всички вече че талант не е ,ама май и тенисист от средното ниво не е,те средняците имат повече успехи от него,то бива бива ама,като не ти се играе стани един манекен...

durduland
14.05.2015 02:09

След като никога не си хващал ракета (100% гарантирам за това), недей да се правиш на разбирач и анализатор. Гледа 2-3 мача в годината, чете някакви заглавия за Григор и изкочи поредния капацитет. Едно все пак ти признавам с 3 реда успя да счупиш всички възможни тъпомери.