Тотнъм - Хъл Сити 2:0 (видео)

19:19
Тотнъм победи като домакин Хъл Сити с 2:0 в мач от 37-ия кръг на английската Висша лига.


За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
16.05.2015 19:51

Трябваше да паднете ама това е Англия, а не България т.е. играеш за победа всеки мач независимо дали се бориш за някаква позиция или не.

YUNOFF
18.05.2015 10:47

Не е така, някой път съм виждал умишлени загуби с цел мръсно да се прави. Това, че един отбор дава загуба на друг не значи, че е наговорено, а просто значи, че имаш идея кои отбори играят ''за теб'' тоест кои са ти удобни. Сега Касъл като се спасят(предполагам) другият сезон ще ни шибнат един от двата мача минимум и после друго ще си говорим,а тези Хъл са лесен отбор поне за нас.......жалко. Наистина, а като се има предвид, че и на Вила помогнахме нямам думи. Все ''помагаме'' на най-западналите. Разбира се това с мачовете и прекрояването на бъдещи врагове не е оправдания за провалите на един отбор. Ако искаме да сме успял отбор независимо с/у кого играем трябва да печелим дали ще са свраките, дали ще са Манчестърските грандове, дали другите лондонски клубове. Така, че реално не мога да цивря затова кой е във ВЛ, но все пак ако трябва да защитавам красиво играещите отбори то значи Нюкасъл повече от Хъл заслужават изпадане.

YUNOFF
16.05.2015 19:33

За какво ги бихме?!?!?! За купата на Провала 2015 година? Малииии, трябваше да пуснем мача за Хъл, че да може Касъл да са в зоната на изпадащите и другата седмица да ги изпращаме в Чемпиъншип. Нюкасъл, който са дългогодишен донор на отбори като Арсенал, Ман Сити, Челси, а пък с/у нас играят със зъби и нокти не ги искам. Пък и е време нови отбори да дойдат във ВЛ. Стига с тези познатите.

hallelujah
17.05.2015 00:57

Точно пък Нюкасъл да играят със зъби и нокти срещу Челси... Айде моля ти се...