България даде само гейм на Куба

10:35
България даде само гейм на Куба
Мъжкият национален волейболен тим на България записа успех като гост над Куба с 3:1 в първата среща помежду им от Група "С" на втората дивизия, играна тази нощ в Хавана.
 
Първият гейм не започна добре за момчетата на Пламен Константинов, които допуснаха няколко сериозни грешки в самото начало. Все пак лъвовете изравниха бързо и в средата на тази част вече имаха стабилна преднина и в крайна сметка затвориха този гейм с 25:19. През втората част двата отбора си размениха ролите - българите започнаха отлично, но домакините бързо изравниха. В решаващите моменти в края родните национали не дадоха надежда на Куба и спечелихме и тази част - 25:21.
 
Третата част бе за Куба. Домакините стартираха добре и през цялото време държаха стабилна преднина, като все пак интригата се запази до края, но трикольорите отстъпиха - 24:26. Четвъртият гейм започна отлично за селекцията на Пламен Константинов, но домакините бързо изравниха и интригата се запази до самия край, в който Виктор Йосифов, Ники Пенчев и компания се справиха и така спечелиха и тази част (25:23) и мача.
 
Вторият мач между двата тима е утре (7 юни) отново от 03,40 часа българско време сутринта. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация