Ал Масри - ЕНППИ, загубен

15:15
Ал Масри - ЕНППИ, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 4 познати от 5 мача - 80.0% успеваемост

Залог на деня за 17.06.2015 г.



ЕНППИ намали значително темпото в последно време и в последните шест мача няма победа, но това едва ли ще му попречи все пак да завърши в топ три. Да, напорът на гранда Ал Ахли за второто място, на което сега е ЕНППИ, е голям, но днешните гости при най-лошо развитие на ситуацията следва да завършат трети. Тяхната защита показва стабилност, макар днес няколко основни изпълнители в нея да са извън строя. Ал Масри трудно вкарва повече от гол на мач и днес ще се опита не да спечели, а просто да не загуби. Всичко това следва да води до ниска резултатност в този мач. Последните 8(!) мача между тези съперници приключиха не с опцията за под 2,5 гола, а с още по-икономичната за под 1,5 гола.

 Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.53


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ziLonG
18.06.2015 19:47

Някой може ли да ми каже някакво мнение за Фигуренсе - Интернасионал г/г ?