Салпаров: По-добре сме от миналата година

20:03
Салпаров: По-добре сме от миналата година
"Миналата година имахме 11 загуби и 1 победа. На този етап сме 5:3. Победите дават самочувствие на един отбор, особено на младите играчи. Аз лично усещам тяхното израстване и това е много добре. В тези мачове трябва да помагат всички", заяви либерото на националния отбор по волейбол Теди Салпаров.
 
"Тежко беше пътуването, но в крайна сметка вече сме си в България и трябва да започнем да се готвим за оставащите мачове и финалите на лигата. Надявам се само треньорите да съумеят да ни вкарат в добра физическа форма. Видяхте, че вторият мач с Аржентина, а и вторите мачове като цяло ни бяха доста трудни. Беше доста тежък месец навън. Надявам се с новата зала да има повече настроение и да тренираме добре. Според мен малко или много от мач на мач играехме по-добре като отбор. Подобряваха се взаимодействията между състезателите, което е добре. Андрей Жеков трябваше да понатрупа опит, а и Пламен даде шанс на повече момчета", добави още Теди Салпаров след завръщането на националния ни тим на родна земя след мачовете си от Световната лига в Аржентина.
 
"Мен от французите ме е най страх. Предпочитам да се паднем с Канада, а не Аржентина. С Аржентина винаги сме играли трудно, тъй като те изповядват подобен стил на игра като Франция. Имат добро посрещане, разпределите им играят доста бързо в краищата и центъра и това нас много ни затруднява, докато Канада изповядва силов стил, какъвто е и нашият. Предпочитам тях пред Аржентина", добави още Салпаров.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация