Радванска спря похода на Пиронкова в Ийстбърн

14:32
Радванска спря похода на Пиронкова в Ийстбърн
Цветана Пиронкова приключи с участието си на турнира Ейгън Интернешънъл, след като загуби от Агнешка Радванска с 2-6, 2-6 в мач от 1/4-финалите на надпреварата.
 
Първата ракета на България се представяше отлично на тревата в Ийстбърн от началото на седмицата, като последователно победи Марина Еракович, Сам Стоусър и Доминика Цибулкова. Днес обаче тя не игра добре срещу 9-та поставена в схемата Радванска и успя да спечели едва 4 гейма. Полякинята сервиса много силно и не даде нито една възможност за пробив на Цвети, като от своя страна постигна по два пробива във всеки сет, за да стигне до крайния успех след час и 5 минути игра. 
 
С достигането си до 1/4-финалите на турнира Пиронкова си осигури 100 точки за световната ранглиста и 16,725 долара от наградния фонд. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
25.06.2015 19:45

Аз пък очаквах , че по - добрата форма на Пиронкова ще и помогне ... Агънце магънце , добра или не , определено не е във форма , погледнете от какви съпернички губи , миналата седмица в Нотингам от Николеску и то с 0-6 в третия сет след спечелен първи ... Преди това на Ролан Гарос от Аника Бек ... Преди това на домашния и турнир на финала беше разглобена от Джорджи за по - малко от час , изобщо не е във форма полякинята и ако Цвети иска да направи нещо на единствената и силна настилка , ще трябва да се представя по - добре срещу съпернички "out of fitt" както беше със Стоусър например

Big_Ivan017
25.06.2015 18:43

Агънцето е добра, беше очаквано според мен, но дано при евентуална следваща среща между тях да не и излезе същия късмет.

sakata_97
25.06.2015 15:27

Очаквано беше нищо фатално не е станало.Дано има късмета и се представи още по-добре на Уимбълдън*smile*