Гришо се раздели с треньора си

08:27
Гришо се раздели с треньора си
Най-добрият български тенисист Григор Димитров прекрати сътрудничеството си с треньора Роджър Рашийд.

Рашийд започна да тренира Димитров в началото на октомври 2013 г. В края на месеца българинът вече завоюва своята първа титла от турнирите ATP. Той стана победител на турнира в Стокхолм. За времето на сътрудничеството си с австралийския треньор Димитров спечели четири турнира.

"След дълъг размисъл реших да приключа работните си отношения с Роджър. ние постигнахме много заедно и аз му желая всичко най-добро за в бъдеще. Искам да му благодаря за неговата упорита работа и подкрепа през последните години", пише Димитров в своя акаунт в Twitter.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
07.07.2015 11:20

Разгеле.... Сега дано избере добър треньор който да го вкара в топ5 а защо не и по-напред.Повече издръжливост, концентрация, смелост и няколко други трика, техника си има *smile*

sa6etoo
07.07.2015 10:14

Логичното се случи, чак се забави. Но сега ми е интересно кого ще назначи и накъде ще го насочи той. Григор има играта няма психиката и дано го видят това, а не да се опитват да му променят стила на игра.

SuperSizee
07.07.2015 09:39

Най-накрая, трябва му треньор за техниката и психолог, за да не издава багажа във важните мачове и точки, а треньора, защото само със злоба и сила не се играе този спорт.