Серина чака с нетърпение сблъсък №20 с Маша

14:30
Серина чака с нетърпение сблъсък №20 с Маша
Серина Уилямс заяви, че в мачовете й срещу Мария Шарапова се налага да демонстрира най-добрия си тенис. Първата ракета в света пренебрегна забележка на журналист за това, че двете с рускинята съвсем не са приятелки.
 
Американката вчера победи Виктория Азаренка от Беларус с 3-6, 6-2, 6-3 и я чака мач срещу Маша в полуфиналите. Той ще бъде №20 между двете тенисистки, а Серина има смазващо превъзходство - 17-2 победи, като последният успех на рускинята датира от 2004 г. 
 
На пресконференцията след двубоя с Азаренка тъмнокожата американка каза, че обожава да играе срещу Шарапова, защото й се налага да се раздава напълно, а същото се случва и със съперничката й. 
 
Уилямс и Шарапова неведнъж са били в центъра на скандали заради неделикатни изказвания по адрес на едната и другата. В един от най-горещите двете си разменяха реплики чрез медиите в спор за сърцето на Григор Димитров, който в крайна сметка предпочете да остане с руската тенисистка. По тази причина срещите между тях са наричани "мачове на злобата, на неприязънта" и т.н. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари