Бекъм отново скочи на фен, псувал жена му

11:20
Бекъм отново скочи на фен, псувал жена му
Дейвид Бекъм пак се замеси в скандал с привърженик на Лос Анджелис Галакси. Халфът този път бе разярен заради обидни реплики по адрес на съпругата му Виктория, която по това време била в Лондон и работела върху новата си модна колекция.

В събота вечер 34-годишният Бекъм играел за Галакси при гостуването на Канзас Сити Уизардс в поредния кръг на Мейджър Сокър Лийг. При резултат 1:1 на почивката, националът на Англия започнал да крещи по фен на своя тим, който бил облечен с фланелка на "Трите Лъва".

"Просто го попитах дали това, което носи е фланелка на Англия", обяснява Бекъм за инцидента.

"Казах му, че това, което говори е абсолютен позор и не знам как изобщо не се срамува от думите си", допълва бившият футболист на Манчестър Юнайтед, който бе издърпан от съотборници и по този начин всичко се размина само с няколко по остри реплики.

Както е известно, феновете на Лос Анджелис Галакси освиркват Бекъм, тъй като той на няколко пъти обяви, че ще е по-добре за кариерата му, ако през този сезон заиграе в някой европейски тим, за да може да си спечели повиквателна за английския национален отбор преди световното в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация