Силен старт на сезона за Гълъбинов в Серия Б

20:05
Силен старт на сезона за Гълъбинов в Серия Б
Пренебрегнатият за националния отбор нападател Андрей Гълъбинов изигра силен мач при старта на новия му клуб “ Новара” в сезона на серия “Б”. Българинът се разписа при домакинството на “ Латина”, но гостите успяха да измъкнат 1:1.

“Новара” изпусна успеха в последните секунди. 27-годишният Гълъбинов откри резултата в двубоя в 28-ата мин. Тимът му обаче се прибра в глуха защита и в края бе наказан. Рикардо Броско отбеляза за 1:1 в 93-ата мин.

Двата отбора завършиха срещата в намалени състави. Агостино Гарфало от състава на “Новара” бе изгонен в 44-ата мин. Марко Калдерони от тима на гостите получи червен картон в 90-та мин. Малко след това отборът му изравни. Гълъбинов рита цял мач.

Той пристигна в “Новара” като свободен агент. През миналия сезон той рита отново в серия “Б”, но за “Ливорно”. Нападателят е играл в Италия още за “Авелино”, “Губио”, “Басано Виртус”, “Соренто” и “Лумедзане”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho9
07.09.2015 11:57

Съгласен съм за Митрев, но и той не е титуляр в новия си отбор..
Днес четох, че предстои подмладяване. Какво ще кажете за проекто-национали като : М. Гамаков, Г. Костадинов, Ат. Зехиров, Б. Краев, В. Василев, А. Карачанаков..?
Млади са, играят редовно в БГ първенството и ще са амбицирани тепърва да се доказват *smile*

fcdunavruse
07.09.2015 14:34

Чунчуков също има място там!

mincho9
07.09.2015 09:22

То, за да си титуляр в националния не трябва да играеш редовно, да вкарваш/допускаш голове или най-малкото да си помирисвал терен скоро. Петев си ги вика по спомени от някои проблясъци от преди 2-3 сезона. Не може да пускаш Бандаловски, Тонев, Александрови, Митрев, Неделев, Рангелов, които нямат и половин мач от началото на сезона.. Не може да търпиш Дяков цял мач срещу Италия , защото някой го е нарочил да е капитан. Как може да се викат и пускат едни и същи футболисти при положение че тези немогат да дадат нищо повече за отбора.

fcdunavruse
07.09.2015 09:28

Съгласявам се с всичко казано, освен с това за Митрев! Ако не беше той вчера, със сигурност нямаше да паднем само с 1:0 *smile*

frisbee
06.09.2015 20:32

Добър футболист!
Пожелание за титуляр в националния!