28 арестувани по време на дербито на Мидландс

10:19
28 арестувани по време на дербито на Мидландс
28 души са били арестувани преди, по време и след дербито на Мидландс между отборите на Астън Вила и Бирмингам Сити миналата вечер.
 
Двата големи съперника от Бирмингам се изправи един срещу друг за първи път от няколко години насам в двубоя за Купата на лигата. В крайна сметка на "Вила Парк" ликуваха домакините, благодарение на гол на Руди Гестед през втората част, но днес от местната полиция разкриха, че са имали доста работа около дербито. 11 души са били задържани след меле в местен пъб преди срещата, на четирима са щракнати белезниците за нарушаване на обществения ред, а един фен нахлу на терена по време на двубоя и също завърши деня в ареста.
 
Общият брой на арестуваните е 28, а шефът на полицията Стив Греъм изрази задоволство от работата на своите служители. "Нямаше как да се избегнат напълно проблемите, като се има предвид историята на това дерби и факта, че двата тима не се бяха срещали от известно време, но като цяло си свършихме работата добре, а повечето хора успяха да се насладят на вечерта и допринесат за прекрасната атмосфера на стадиона", коментира Греъм. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация