Гришо върви стремглаво надолу, този път загуби още на старта в Токио

10:21
Гришо върви стремглаво надолу, този път загуби още на старта в Токио
Първата ракета на България Григор Димитров отпадна още на старта на турнира в Токио, след като загуби от французина Беноа Пер с 4-6, 6-3, 1-6 в мач от първия кръг. Димитров бе поставен под номер 8 в схемата на надпреварата, но продължи със слабите си изяви през годината и записа поражение след час и 33 минути игра.
 
Един пробив реши съдбата на първия сет, като силно сервиращият Пер успя да се възползва от единствената си възможност, за да поведе в резултата. Гришо заигра далеч по-силно във втората част и стигна до цели 10 възможности за пробив, реализирайки една от тях, за да вкара двубоя в трети сет. В решаващата част обаче нивото на българския тенисист рязко спадна и той на два пъти загуби в подаването си и в крайна сметка записа ново поражение. 
 
В следващия кръг Пер ще се изправи срещу Маркос Багдатис. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sindikata3
11.10.2015 14:58

Човека говори на Български с анаглийски акцент вие за какви неща спорите омг*lol*

D_STOYANOV
06.10.2015 20:01

Въпреки всички трудности, трябва да се играе за България! Писна ми от такива 'звезди'....

Mesut213
06.10.2015 18:13

Не знам дали е случайност, но как може най-добрите спортисти в България да отказват да играят за родината си. Казийски, Бербатов, Григор... Това е някакси странно, но сигурно те знаят защо е така, а не псевдопатриотите.

Stan1926
06.10.2015 13:21

Защо ни занимавате с тоя смешник още? В дребните му очички се вижда само ламтеж за пари. Отказа да играе за България, което е въпрос на чест. Как може да се радвате, че е бил някой и е взел 50-100 000, при положение, че отказа да играе за Родината си? Благодарение на България той е това, което е.
Затова нека сега да пада от безизвестни, нека да му се провали кариерата на "големия спортист". Никога няма да стане голямо име, той не го заслужава.

El_Fenomeno_9
06.10.2015 22:52

Така е ! Много хора си мислят , че България е само курви , мутри и подкупни държавници , аз не съм ходил в чужбина , но знам че ако отида и ще ми стане мъчно за България , защото за някой неща да осъзнаеш трябва да си дорасъл достатъчно не само на години

red_machine
06.10.2015 21:17

Сега си още на 12 години и затова мислиш така, но като пораснеш ще разбереш много истини моето момче, и ще уважаваш България*smile*

RMRM7
06.10.2015 19:28

Аз къде съм написал,че не трябва да играе за България? Просто казах на човека,че България не е направила нищо за него, дадох и примери с други спортисти, сигурно има и много други,за които не сме чували,поради тази причина много таланти се отказват от спорта,а това вреди повече на страната, отколкото имейла на Гришо, или слабата му форма, трябва да се мисли как да се открият петима като Григор,Пулев,Бербатов,И.Лалова, а не да се харчат милиони за кебапчета и концерти преди изборите,и да няма пари за спортистите, какво като не сме Германия,не може да се намери някой да плати разходите на обещаващите спортисти,е какво става с него ако е от бедно семейство?

El_Fenomeno_9
06.10.2015 19:11

Ейтва е много сбърканото на народа ... Дай като не му е помагала държавата , да заебе и родина и всичко ... Тва си е до личните качества , до самата природа на дадения ЧОВЕК ... Пак казвам не мога да го упрекна , че не игра за България , защото наистина е сложно с многото спонсори и други разни агенции , но постъпи като плъх , не говори с никой , направи се на отворен , прати клоуни да го защитават , все едно всички са му длъжни , можеше като мъж да излезе и да каже слушайте не мога да играя в мачовете , имам много труден период , трябва да преосмисля много неща ,това е положението , а той пратил някво си имейлче , дето ако не се е получило можеше да го чакат на котровете до началото на мача да не знаят ще дойде ли ! Но как да излезе да говори като мъж , като дори при победите си НЕ ГОВОРИ С бг пратеници и ги подминава без никакви основания , защото никога не е бил плют !!! Какво значи да му поемат всички разноски нощувки хотели ?! Ми давай тогава всички да ставаме тенисисти и да ни поемат и на нас ексурзиите ?? Разбере , че не сме Швейцария или германия , Франция , че държавата да може да издържа всичко , не ги защитавам , защото са мошенници и винаги бюрокрацията на всякъде ме спъва , къде не съм се обърнал само там не са ме спънали , но е така бедна държава сме и това е положението ! Оказа се , че и държавата не е била толкова пасивна към григор , но това е една друга тема !

ApricotGarden
06.10.2015 16:30

Добре че борбата и щангите (щангите само при допинг скандали) рядко попадат пред камерите на медиите тъй като всичко е футбол...та не е добре и звестно колко треньори и спортисти се състезават за Турци, Азербейджан и т.н.

RMRM7
06.10.2015 16:18

Същото е и с Кубрат Пулев, държавата не помага с нищо, даже се подиграва с теб, примерно на Детелин Далаклиев му дадоха 2000 лв , когато стана Европейски шампион, е че толкова струва едно участие на фолк певица,която пее на плейбек в някой софийски клуб,въобще всички федерации са на аматьорско ниво, а спортистите са качествени.

ApricotGarden
06.10.2015 16:07

Самата истина. Сега само очаквам Везенков да заиграе за друга страна и да слушам как другите циврат какъв предател е *thumb_down*

ApricotGarden
06.10.2015 16:05

Той е това което е благодарение на Бербатов и школата на Патри Моратоглу

RMRM7
06.10.2015 15:54

Защо мислиш че е постигнал това,благодарение на България? Спомням си преди години,че треньорът или мениджърът му бяха казали,че държавата с нищо не подкрепя Григор и с лични средства плаща път,нощувки,тренировки и всичко

eELBARCa
06.10.2015 13:45

Бербо Гришо и милиони българи по чужбина ги болят патките за БГ и мен също

j_mourinho
06.10.2015 13:23

Същото се отнася и за Бербатов, както и за всеки друг, който отказва да играе за България.Такива предатели и анти-българи далеч от всичко свързано с успехи и България.

branimir6
06.10.2015 11:27

Това се случва, защото остави Шарапката *lol*

PRI_A_TEL
06.10.2015 11:13

И както един мъдрец "Ивелин Попов: Намалете очакванията" се изказа, няма какво повече да кажем...Просто да нямаме очаквания е най-хубавото нещо, може би, защото преди много хора ги имаха спрямо Гриш и разбира се футбола, но може би просто сега може да ги нямат, защото е много лошо видиш ли...Но е я.сно, очакванията са намалели доста, не казвам че са изчезнали, има все още хора, които не са прочели тези новини и не знаят, че Гришо тъне в мъка ли в кал ли...Важното е, че заряза рускинята, щеше много бързо да одъртее за него..Да пие малко витамини и да ги почва, че ще забравим, че е съществувал...