Мъри: Имам оферта от Кайрат, но искам да остана в Астана

13:39
Мъри: Имам оферта от Кайрат, но искам да остана в Астана
Станимир Стоилов е много близо до нов договор с Астана. Треньорът направи това разкритие в студио "Шампионска лига" по bTV Action след домакинското равенство срещу Бенфика (2:2).

"В интерес на истината има реална оферта от Кайрат. Но аз съм казал на моите агенти да завършим разговорите с Астана докрай и ако не съм щастлив от това, което ми предлагат, тогава да говорим с другите. Когато си поел отбор, който не е вкарвал гол в евротурнирите и стигаш до точки в Шампионска лига, е нормално да искаш да продължиш. Даже с риск да изпия горчивата чаша до дъно на загубите през следващия сезон, предпочитам да подпиша с Астана. Мисля, че ръководителите няма да ме оставят недоволен. Станимир Стоилов е много близко до Астана. Чисто сантиментално и защото човек трябва да изживее успехите докрай. Парите никога не са били основното, искам да опитам отново да вкара Астана в Шампионската лига. Нито ръководството ще ме остави да съм недоволен, нито аз ще бъда недоволен", каза Стоилов.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
26.11.2015 23:06

Първоначално прочетох,че имал оферта от Катар и се учудих,че е отказал....после видях,че е лъжлива статия за Кайрат*smile*