Барса блести в Шотландия

08:29
Дебютът на Пепе Гуардила начело на Барселона бе меко казано бляскав, след като неговите възпитаници буквално се подиграха с домакините от Хибърниън.

Приятелската среща, която се игра в шотландския град Единбург, бе по-скоро игра на котка и мишка, след като Меси и компания отбелязаха цели 6 попадения опазвайки същевременно вратата си суха.

Още до 27-та минута каталунците водеха с 4 гола, два от които на исландеца Гудьонсен и по един на Меси и новата придобивка Педро. Не по-малко важно е да се отбележи, че попаденията дойдоха след наистина красиви изпълнения и комбинации, което подсказва, че привържениците на един от най-реномираните отбори в света ще имат достатъчно поводи за радост през новия сезон.

Както първата, така и втората част протече под диктовката на по-класния отбор, а двете попадения на ЯЯ Туре и младата звезда Боян Къркич оформиха крайния резултат. Испанският наставник пусна в игра и своя камерунски нападател Ето\'о, но неговата игра бе далеч от действителността, с което той явно показа, че желанието му за престой на "Камп Ноу" се е изчерпало.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация