Любо Пенев вариант за нов треньор на Бурсаспор

14:15
Любо Пенев вариант за нов треньор на Бурсаспор
Любослав Пенев е сред спряганите специалисти за бъдещ старши треньор на елитния турски Бурсаспор. "Ел Голеадор" продължава да е без работа, след като бе освободен от поста в БФС в края на миналата година.

49-годишният Пенев не крие желанието си да опита късмета си зад граница, като в последните седмици името му се завъртя няколко пъти в испанските медии покрай треньорските рокади в Леванте и Реал Сосиедад.

В момента начело на шампиона на Турция за 2010 година, в чиито редици тогава бе любимецът на Сектор "Б" Димитър Иванков, временно е Ерсул Узгур, след като Ертугрул Салам хвърли оставка преди близо месец. Узгур ще води "зелените" в мачовете им до края на година, но ръководството на клуба от "Бурса Ататюрк" търси специалист за постоянно.

Пред медиите в южната ни съседка славният нападател на Валенсия и Атлетико Мадрид призна, че с удоволствие би работил в Суперлигата. "Бих се радвал да поема Бурсаспор. Това е един от най-големите клубове в страната и има много горещи фенове", призна Пенев пред журналисти в Турция.

Освен името на българската легенда в пресата се появиха и тези на Хамза Хамзаоглу, който доскоро бе начело на гранда Галатасарай, и бразилската легенда Зико, който понастоящем ръководи индийския ФК Гоа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация