Домусчиев: Ще извадим Лудогорец от първенството заради Левски

14:36
Домусчиев: Ще извадим Лудогорец от първенството заради Левски
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна остро Левски, след като сините спечелиха с 3:0 служебно срещу Литекс. Както е известно, столичани губеха с 0:1 в последната минута на първата част, но Стойчо Стоилов извади оранжевите, след като Георги Йорданов даде втори червен картон за гостите и отсъди дузпа за столичани. Човек №1 при шампионите заплаши в интервю пред "ПИК", че може да извади "орлите" от "А" група.

- Г-н Домусчиев, как ще коментирате вчерашните събития на стадион "Георги Аспарухов"?

- На първо място мога да кажа, че за мен съдийството бе престъпно! Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам ЦСКА и Левски. Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо Левски се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони? Категорично Стойчо Стоилов е прав в коментарите си, че имаше двоен стандарт, включително и, че имаше нарушение срещу вратаря на Литекс, преди да се даде дузпата срещу отбора. Такива неща опорочават футбола. Това не е пътят, по който един отбор иска да става шампион и да разчита на подобни неща.

- Защо толкова остро нападате съдията Йорданов? Той ли е най-големият грешник?


- За този съдия ние отдавна сме пуснали писмо до БФС, че не искаме да свири мачове на Лудогорец. Категорично този съдия винаги е подпирал определени тимове - ЦСКА и Левски. Съдийството е скандално, но и начинът, по който Левски спечелиха този мач също е скандален и не им прави чест. Това едва ли ще е единственият прецедент оттук до края на първенството свързан с Левски.

- Правилно ли Гриша Ганчев извади отбора?

- За мен не беше правилно Литекс да извади отбора. Това не трябваше да го правят, но явно нервите им не издържаха. Не знам аз в такава ситуация как бих реагирал, ако гледах мач на Лудогорец и по същия начин се отнасят с нас!

- Трябва ли Ганчев да излезе публично и да обясни защо развали празника от дербито?

- Вижте, не мога да преценя дали Гриша Ганчев трябва или не трябва да обяснява, ако той е извадил отбора и тъй като този инцидент е доста сериозен, и той трябва да си каже мнението.Но смятам, че Стойчо Стоилов каза съвсем ясно позицията на Литекс. Друг е въпросът, че аз не одобрявам, че такова нещо трябваше да се случи, защото смятам, че Литекс и с 9 човека пак щяха да бият Левски.

- Ще гони ли Лудогорец на всяка цена пета поредна шампионска титла?


- Не. Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на Левски продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка Левски ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които Левски спечели и как са играли противниковите отбори с тях. Литекс играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9. Литекс не трябваше да си вадят играчите.

- От думите ви личи, че сте много разочарован?


- През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях.

- Как си обяснявате бурната радост на Владимир Гаджев от служебната победа над Литекс?

- Въпрос на интелект и култура. Не случайно този футболист остана във вътрешното първенство. Сами може да прецените за каква комплексарщина става въпрос - да се радваш и да показваш средни пръсти и то в един момент ми се стори, че и на собствената му публика, при положение, че с нищо не си постигнал говори за много нисък интелект.

Автор: Ивайло Крачунов, ПИК

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ou7law
13.12.2015 23:27

Незнам дали на тоя фирмата му произвежда хапчета за опресняване на паметта, но няма да е лошо да опита да си спомни колко червени картони са спестени САМО НА МОЦИ от началото на първенството!

ou7law
13.12.2015 23:20

Все едно на някой му пука, че още един селски отбор наред с чорбата и село ловеч ще бъде изваден от А група ... Путиовци, като ги подпират съдийте всичко е наред, като ги ощетят малко и айдее световната конспирация.

Kalinho
13.12.2015 22:18

До коментар [@comment 1859040] от [@user night_wolf1984]:

ами то и бкп не знам да са ви дали титла от Европа. Както винаги сменяш темата, на въпроса колко успехи имате след края на бкп отговара е ясен - една голяма кръгла нула *smile* *smile* *smile* титлите изненадващо намалят последната е преди последната на Левски така, че бегай да правиш дудучета на поредния който ще се гаври с вас. А като говориш за дпс нали знаеш доган на кой отбор е фен ? За милиционерски отбор доста пъти се вижда ясно, най - простия пример дори за тъпичко форумно геройче като теб е ясен вторник в ловеч с комплексираните полицай.

Chelsea86
13.12.2015 21:22

До коментар [@comment 1859040] от [@user night_wolf1984]:

Радвам се, че най-после в последните седмици показа истинското си злобно, комплексирано и омразно лице. *wink* Няколко пъти се прикри след изцепки и под претекст, че друг ти пише от профила (естествено, аз не повярвах), но напоследък се вижда истинското ти лице. Това само показва, че човек колкото и да се прикрива в един момент се издава. *blush*
Оказах се прав за първото ми впечатление. Сега те оставям да злобееш на воля и да ми хвърлиш 15-20 минуса от останалите ти профили както винаги. *beer*

night_wolf1984
13.12.2015 22:33

Няма кво да се крия...ако исках нямаше да пиша въобще..такива дразнители като Каолиньо така се разговаря...който не му харесва много му здраве!!!

kristianoooo
13.12.2015 20:20

А уважаемата г-жа ДОМУСчиева беше се скрила някаде в последно време...☚ НО виждам че темата ЛЕВСКИ я е превъзбудила достаа....☚ И тя ми говори за съдийство... *joking**joking* Може би въпросната ДАМА е забравила че БЛИЗО 60 мача нямаше НИТО ЕДНА отсъдена дузпа срещу нейния отбор.... А лобито и в БФС е ВСЕИЗВЕСТНООО!!! ☚

Berrba
13.12.2015 16:21

Браво вчера го предвидих че Луд..... остана да махнат и отбора на н.........а е вечен шампион*devil**devil**devil*

marioooooooo
13.12.2015 15:56

Пхахахахаха ,голямото нещо,че ще извади кренвиршите от А група....Направо ми стана жал..Предпочитам да си върнат Цска обратно в А група,отколкото да гледам жалкото отборче на Домусата.

sundza
13.12.2015 15:51

В тая връзка преди малко Арсенал вкараха на Вила от доста спорна дузпа, ама бирмингамци още са на терена. Големи лигли ше излязат тия англичани, щом още го играят този мач, вместо да последват примера на "мъжкарите" от Ловеч.

wengerout
13.12.2015 16:50

С това представяне,ако имаха български собственик, до сега да ги е закрил, хаха

sundza
13.12.2015 16:38

Бе добре, че селския не им е мениджър, че вече да са излезли *joking*

wengerout
13.12.2015 16:29

В тази връзка, дуспата беше 100 процентова. Първо двамата се сблъскаха рамо в рамо и учудващо Уолкът спечели това единоборство,мина пред него,след което беше задържан и повален. *smile*)

sundza
13.12.2015 15:48

Изкарвай ги и на тяхно място да се връщат стойностни отбори като ЦСКА и Локо Сф, които заради твойте машинации бяха изгонени, когато не ти бяха удобни. Взимай си смешниците и брат ти, и ловешките ви любовници начело с ОНАЗИ Стоилов, па си направете една селска лига,каквато най-ви приляга. Тоя ше ми говори за корупция и селски манталитет. Точно тоя, при който първенството се превърна в бунище, точно откакто той се намеси във футбола ни. Още случаи като този на Герена ще има, най-малко за да не се мислите вие от двете села за недосегаеми и че само на вашите стадиони съдиите ще си правят каквото им заповядате.

sundza
13.12.2015 16:19

Колкото по-скоро, толкова по-добре за да има отново стойностни мачове. Брат, осъзнаваш ли че от четирите ни мача с ловешките .....как да ги нарече човек тия......... само един протече нормално. А докато ЦСКА бяха в А могат да се похвалят със същата бройка в мачовете с "големия" шампион. И постоянно са скандали, декларации и кво ли още не за да отвличат вниманието на хората от своеволията, които прилагат на стадионите си. И ние трябва да се чудим преди всеки мач с тях каква нова простотия трябва да търпим, вместо да се радваме на нормални мачове, каквито бяха тия с ЦСКА и Локо.

night_wolf1984
13.12.2015 15:53

Няма как ЦСКА да е в А група...за момента при тея дългове..Ще мине някоя годинка и тогава ще играем в А група...такива дългове,особенно към държавата не са за пренебрегване*smile*

flippy_tennis
13.12.2015 15:09

Това първенство трябваше да бъде прекратено преди много време,мъчително е да се гледа,само скандали предизвиква и няма никаква полза от него.А дори се плаща за него.Пълен срам!

red_machine
13.12.2015 15:04

И двата отбора трябва да ги разследват и Левски и Лудогорец, и ако излезе нещо да ги пращат там където им е мястото. Значи за едни може а за други не.

Kalinho
13.12.2015 19:32

първо е доказано, че Левски има повече фенове. Второ вие от кога не сте виждали титла ? а и след края на партията ви майка Левски колко титли и успехи има в Европа и колко вие?

manutd_forlife
13.12.2015 17:30

А като погледнеш на екрана си и видиш и сравниш хората на стадиона?

quitgame
13.12.2015 16:21

отбора на Левски е с най много фенове в България като гледам фен страниците спортните сайтове феновете на Левски са в пъти повече от тези на сесека

night_wolf1984
13.12.2015 15:57

ЦСКА,изкуствен отбор,ама е на повече години от баща ти сигурно?И с повече фенове от натуралния ви отбор за двойно по малко време имат повече купи и титли от вас...както е тръгнало,скоро и Лудогорец..ще ви стигне...Да е жив и здрав бате гонзо и дълги години да служи все така на каузата Левски...че иначе щяхте да вземете някоя купа без него!!!

lazera0
13.12.2015 15:53

Еми например тоя клошар тонеф с мазната коса и ония другия какъв беше откъде имат пари да издържат отбора

red_machine
13.12.2015 15:19

*lol* Да няма за какво да ви разследват вие сте ''светци''

Kalinho
13.12.2015 15:09

и за какво по точно да разследват Левски ? Неправилно дишане или силен страничен вятър ? Двете най - подпирани отборчета, които са изкуствено създадени и ще ги има още малко време да се оплакват от съдиите е смешно.

wengerout
13.12.2015 15:04

Ако има някакви органи,нещо което функционира тука в нашата държава,този ако направи подобно нещо,направо трябва да се изтрие отборът от картата на футбола и никога там да няма футбол.Да се закрие и първенството и от УЕФА да ни наложат един бан да не практикуваме тука тази игра,защото е просто подигравка с нея.
Да не говорим как,ако феновете в нормалните страни правеха това,което и в България,още след първата изцепка нямаше да стъпят на стадион до края на живота си.А тука се знае кои са и въпреки това ходят.
Пародия,пак казвам,абсолютна пародия.От УЕФА трябва да ни закрият футбола,наистина.
Щял да си вади отбора от А група,Боже Господи...Къде се е чуло и видяло това...Нямам думи никакви.....
Пред нашите убавци,хленченията на Моуриньо изглеждат като рицарски беседи към ФА....Я си представете Абрамович да каже,че вади Челси,щото не му харесвало това,че подкрепят Юнайтед.
Кой си ти да вадиш отбор,бе??Бог ли си какъв си,да е*а селянията.ВИдял се бай Ганьо с малко пари и щял да вади отбора си.Това не е твоят отбор,селяк такъв.Този отбор го е имало преди да се родиш и ще го има и след това.Въпреки че като институции нашите отбори са далеч от марки като Барса и други,то пак отбора е над всеки и това,че един селянин с повече пари го купил не означава,че може да си прави каквото иска с него.Ако от Лудогорец имаха някакви истински фенове и ултраси,този трябваше да е разстрелян на площада пред джамията им още утре...
Ужас.......

Chelsea86
13.12.2015 14:57

Прав ти път. След един месец сте забравени. Точно този да ми реве за съдии при положение, че последния мач с Ч.море вкараха гол от засада. Айде няма нужда.

wengerout
13.12.2015 14:55

Какво е това нещо,бе?!?!?Какво е това порно!?!?Къде по света има такова нещо като това подобие на спорт в България???Не говоря конкретно за случката Левски-Литекс,а за цялостната ситуация??Как няма един ден без скандали, без глупости??Едните се сливали от трета глуха и щели да вземат лиценза на отбор от А група,другите пък се били чупили седалки,прекратявали мача,били 3-0 служебно,третите изкупиха мачовете,де-що има,на другите президента им постоянно в медиите.То не бяха изпълнителни директори,то не бяха президенти,то не бяха чудесии.В България треньори няма ли,майка му да е*аа.Или са сложени за едни пешки,които да обират негативите и да ги сменят,когато им скимне.Щото това виждаме и в национала,реално треньорите нямат власт..Каква е тази пародия на футбол,до кога ще търпим?Кога ще започнем да правим малки крачки дори в правилната посока?до кога са тези глупости,тези порнографии,това не е футбол,това няма нищо общо с футбол.
Живея в Англия и се занимавам с това и знам тук какво е футбол,идея си нямате просто.Футболът не е висшата лига,футболът е всичко,но не и висшата лига.Висшата лига е един продукт краен,който дори е самостоятелен от футбола в Англия.Продукт,лъскав за чужденците.
Дори да оставим нея на страна,футболът тук е на светлинни,не ами на не знам какви години от българския.То дори при нас няма футбол,при нас е подобие.Какви глупости,чак не мога да си го обясня.Писна ми да чета глупави коментари,интервюта и мнения на хора,които грам не разбират и не знаят какво правят,но са се намърдали в тази сфера и са стиснали здраво и не щат да пускат,щото гълтат само пари,а не правят нищо за спорта.Ебахти простотията,ебахти пумията....Ужасии...
Вие ако видите само в последните 3 месеца случките в България и се змаислете дали за последните 30 години има такива в Англия,Германия и Италия взети заедно и толкова на брой......
Това нещо трябва да се закрие и да се започне нещо ново.Трябва един генерален план,който да е за много години.Но явно на никого не му се занимава....

rad011
13.12.2015 14:48

Точно този да не се обжада,дето отборът му не рядко печелеше чрез помощ.*referee*

manutd_forlife
13.12.2015 14:42

Знаеш, че нещата са зле, когато Домусчиев се оплаква, че отбора ти е корумпиран...