Торонто с десета поредна победа в НБА

11:01
Торонто с десета поредна победа в НБА
Отборът на Торонто Раптърс продължи с отличното си представяне в Националната баскетболна асоциация. Рано тази сутрин играчите на Дуейн Кейси записаха десетия си пореден успех, след като се наложиха като домакин със 103:93 над гостуващия Ню Йорк Никс.
 
Задачата на Раптърс бе допълнително улеснена от отсъствието на две от звездите на „бричовете” – Кармело Антъни и Кристапс Порзингис, които пропуснаха двубоя поради контузии. Дори без тях в състава си обаче нюйоркчани опитаха да се противопоставят на намиращия се в отлична форма тим на Торонто, но без успех.
 
За победителите с по 26 точки се отличиха лидерите на тима Кайл Лоури и ДеМар ДеРозан. За Никс Арън Афлало реализира 20 пункта.
 
В друг мач от редовния сезон Индиана Пейсърс победи като домакин със 111:92 Атланта Хоукс. По този начин „пешеходците” записаха 24-та си победа от началото на кампанията. Монта Елис бе най-резултатен за Индиана, завършвайки с 25 точки, към които добави и 6 асистенции. За гостите от Атланта Джеф Тийг вкара 20 пункта.
 
Ето и още резултати от НБА: 
 
Вашингтон Уизардс – Денвър Нъгетс 113:117 
Мемфис Гризлис – Милуоки Бъкс 103:83
Ню Орлиънс Пеликанс – Сакраменто Кингс 114:105 
ЛА Лейкърс – Чикаго Булс 91:114 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация