Юнайтед взема Анри или Бербатов

22:25
Юнайтед взема Анри или Бербатов
Английският шампион Манчестър Юнайтед подготвя оферта от близо 20 милиона лири за привличане на нападателя на Барселона Тиери Анри.

Мениджърът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън отчаяно търси класен нападател за подсилване на атаката. Най-желаният футболист от шотландеца е Димитър Бербатов, но на този етап трансферът на българина е блокиран заради високите финансови претенции на неговия клуб Тотнъм.

Новият наставник на Барса Хосеп Гуардиола заяви, че иска Анри да остане в отбора, но каталунците може да се съгласят да се разделят с 30- годишния френски нападател, който не успя да впечатли в първия си сезон на "Камп Ноу".

Други възможни варианти за нападението на Юнайтед са Роке Санта Круз от Блякбърн и Клаас Ян Хунтелар от Аякс.

Междувременно пък в медиите на Острова се появиха информации, че до 48 часа Димитър Бербатов ще бъде играч на Манчестър Юнайтед. Преговорите между Сър Алекс и Тотнъм ще достигнат заключителната си фаза и Бербо ще може да се присъедини към "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
29.07.2008 12:36

Последен коментар относно Сър Алекс.Едно време найстина парите не са били определящи, определящо е било желанието но винаги шампиони на шотландия са били или Селтик или Рейнджърс и эа да направиш един отбор буквално от село , шампион на страната това е било невероятно постижение.Същото като днес Чорни Бреэник да стане шампион на България.Ясно , че тогава е властвал футбола и отбори от малките страни са стигали финали.Но чак селски отбор да спечели УЕФА това го няма никаде другаде и много добре энаеш класата на Селтик и Рейнджърс в сравнение с остоналите в това първенство.Точка на спора , няма смеэал да се эадълбаваме повече , всеки си има мнение.

dunavec
29.07.2008 12:26

И какво сега ?
Бербатов остава при жалките Тотнъм да се бори
за Уефа или Интертото следващия сезон! Хайде идвай в Барса!

UtherY
29.07.2008 12:20

dunavec,да не звучи като заяждане,но само преди няколко дена имаше статия с продадените футоболисти на Челси тази година... А те са много, и са гръбнак... (за повече информация - http://www.winner.bg/ actualno/read1128.html -събери ги заедно,че думата е над 30 бувки Така,че това е поредната новина за мен..

dunavec
29.07.2008 12:11

Ливърпул с тия играчи на средно ниво, това което постига
Рафа Бенитес направо е геройство. 2 финала и 1 полуфинал за ШЛ за 4 години! Освен Джерард и Торес имат ли друг футболист от световна класа ? Останалите...голяма част от тях не заслужават да носят фланелката на Ливърпул. Те просто нямат шампионски манталитет и затова на Рафа му е изключително трудно да поддържа темпото на Ман. Ю, Челси и Арсенал в първенството. А иначе в ШЛ Ливърпул са абонирани да стигат далеч главно заради европейския опит в турнира и отличния треньор, който имат. Само че с тези играчи не може да очаквате да станат шампион в Премиършип. Очаквам пак да са на около 15-20 точки зад лидера! Иначе тая година може би ще е за Челси. Нов треньор, нови играчи Деко, Босингва... не продадоха старите т.е. гръбнака на отбора остана и играчите са сработени. Не виждам причина Челси да не вземе поне титлата в Англия. В ШЛ вече ще им е по-трудно, защото конкуренцията там е убийствена, но пак имат големи шансове да вземат и Лигата!

dunavec
29.07.2008 12:02

brickbat!
На FIFA 99 Кайзерслаутерн са много силни!

brickbat
29.07.2008 11:56

Баща ми 7 поредни години губи по 10 лева като залага на тях да станат шампиони дано най - накрая станат че искам да си купя едни кецки

dunavec
29.07.2008 11:55

manunited666.
През 70-те и 80-те години парите нямаха това значение, което имат днес!
Това позволяваше на голям диапазон отбори да печелят трофеи, защото се караше повече на ентусиазъм и чест. Тогава са били други времена. Отбори като Нотингам Форест - дето сега са на майната си...са ставали европейски шампиони.

brickbat
29.07.2008 11:51

пич ти да не играеш FIFA 96-97 за SEGA MEGA 2 верно че тама ги имаше Каизерслаутерн

brickbat
29.07.2008 11:49

еми да кажи му manunited666 щото и аз му писах за Абърдийн и за Фърги ама като е крайдунавски рейнджър

dunavec
29.07.2008 11:47

Кайзерслаутерн бяха тогава германския еквивалент на Мидълзбро, т.е. средняк и въпреки това Ото ги направи шампион. А сега те са във 2-ра Бундеслига. Никой не може да отрече постиженията му. Той е велик треньор и стратег и едва ли някой друг би постигнал такива неща на неговото място! А играта, с която е постигнал резултатите няма значение, защото в историята остават само резултатите и статистиката!

brickbat
29.07.2008 11:47

абе каква традиция ти чуваш ли какво говориш всяка година си сменят треньорите - Ериксон Макларън Брус Кърбишли Раниери Морунио, тоя евреина забравих как се казваше Блекбърн също Помпи сменваха Болтън Астън Вила и т.н и аз вече се чудя защо си губя времето с тебе само искам да ти кажа че футбола е игра която да се играе за удоволствие и да се гледа също затова сигурно ще ми кажеш че играят големите пари еми тогава дай и ние да подкрепяме това и да загърбим смисъла и същността на всичко защото такива като тебе превръщат футбола в пазар ако незнаеш феновете на Юнайтед например си направих нов Юнайтед казва се ФК Юнайтед - защото не им харесва чова че президента на отбора им държи лого на фланелките им че пере пари през клуба и им трупа дългове и че комерсиализира футбола съдбата на Барса също се решава от феновете ти ако неискаш да гледаш красив футбол, а печеливш - стани фен на Италия и така

manunited666
29.07.2008 11:37

А ти энаеш ли , че САФ нарушава хегемонията на Селтик и Рейнджърс със малкото селско отборче Абърдийн.С тях печели купата на УЕФА като на финала побеждава Реал Мадрид с отбор като Абърдийн а тогава в УЕФА са играели отборите эавършили на 2-ро място а не като сега.Сър Алекс е иэдигнал Юнайтед буквално от дъното.Когато той е дошъл Юнайтед са били даже под средното ниво на лигата и ги направи хегемон а парити дойдоха много по-късно.И какво са теэи трениори и обикновенно какво се получава ? Един силен сеэон и после отново слаби сеэони.Отто Рехагел ги направи европейски шампион Гърците но това е нещо което е невъэможно да направи отново , сами видяхме.Ти да не мислиш , че Рехагел , би направил Боро шампион на Англия ? Това е невъэможно.Ама човек Эенит и ЦСКА се съэтеэаваха с отбори от чергата на европа.Марсилия вече не са гранд , отдавна не са.А пък отбори като Виляреал са едни посредствени отбори.Эавършиха 2-ри но сигурно е , че следващия сеэон ще са под 4-то , така както винаги става с временните отбори.А в момента Бундеслигата е точно лига эа УЕФА и Интертото.

dunavec
29.07.2008 11:27

brickbat.
Че то в Англия е традиция да държат треньорите по 10 и повече години... независимо дали отбора се представя добре или не.
Спомни си само оня некадърник Улие колко години изкара на Анфийлд!

brickbat
29.07.2008 11:20

неща България да става шампион на каквото и да е с такава игра, но впрочем кой е казал нещо за Ото оставете го намира човека нали си ма паметник в Гърция говорим за Фърги как можеш да кажеш че е трениор от средна класа защо Барса Реал Челси айде Челси от скоро са богати, но Ливерпул Б.Мюнхен също богати отбори а и Италианските нямат треньор който да е направил толкова много за клуба и да се задържал повече от 10 години примерно

dunavec
29.07.2008 11:15

За Венгер се извинявам. Казах го по инерция, понеже в Арсенал
всеки играч много бързо се развива до световна класа! Венгер е работил и в Монако и Япония доколкото си спомням и навсякъде е оставил добри впечатления.

dunavec
29.07.2008 11:11

Говоря за Борусия Дортмунд сезон 1997/1998. Тогава бяха настоящ
европейски шампион от 1997г. след като разбиха Ювентус на Липи с 3:1!

brickbat
29.07.2008 11:10

AlexAng Дортмунд са ми един от любимите отбори това че сега са зле се дължи на ръководството е от както станаха шампиони през 97 вървят на долу вместо обратното сега имат милиони заем и футболистите са измислени, но това не означава че отбора губи заради букмейкъри всъщност заложните къщи са спонсор на Б. Мюнхен и Р. Мадрид - виж им екипите

ArSeNal4o_Vd
29.07.2008 11:10

dunavec, кажи ми кога Венгер е купувал звезда ?!?! Неговия стил е добре познат на всички, взема тийнейджъри и ги прави звезди, никога не е купувал готов силен готов играч

dunavec
29.07.2008 10:46

А какво да кажем за Ото Рехагел например!
Направи Каизерслаутерн шампион на Германия 1998г./сега кайзерите са във 2-ра Бундеслига/ в конкуренцията на Байерн, Дортмунд и др. грандове имащи много по-добри играчи и много повече финансови средства от кайзерите по това време!

dunavec
29.07.2008 10:08

AlexAng!
Алекс Фергюсън е треньор средна класа...просто има щастието да е треньор на един от най-богатите отбори в света!
Що не отиде в отбор като Мидълзбро например... да видим там какво ще направи - НИЩО!
То е лесно с големите отбори, които имат много пари да печелиш купи.
Треньорите на ЦСКА Москва и Зенит например са по-добри от него, защото изведоха отборите си до купи на УЕФА 2005 и 2008! Алекс Фергюсън не би могъл да стори това ако е треньор на отбори от този ранг!

martototo
29.07.2008 08:51

определено и аз се придържам към мнението че най-добрият вариянт е Хунтелаар. Струва колко тези двамата с тази разлика че е по-млад по-бърз и по техничен.(Сравнение с нащо момче.....с крал Анри не може да се сравнява но-пък все пак ще изиграе поне 4-5 сезона повече от него).

dunavec
29.07.2008 01:32

Какви са тези глупости!
Анри остава в Барса и този сезон ще спечели ШЛ и
титлата в Испания!

VISCA EL BARCELONA!

Patilanec
28.07.2008 23:46

Ебати медиите.. найстина е невъзможно.Тези се излагат...СЪР Алекс да купи бивша звезда на Арсенал..ахаха...апа и с опита си на мениджър едва ли ще купи 30 годишен нападател