Илиан Илиев: Срещу Лудогорец трябва да сме добре подредени и агресивни

11:19
Илиан Илиев: Срещу Лудогорец трябва да сме добре подредени и агресивни
Треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си от предстоящия мач срещу Лудогорец. Двубоят срещу шампионите ще е дебютен за специалиста начело на черно-белите.
 
Г-н Илиев, предстои ви дебют начело на Локомотив Пловдив. Какви са очакванията ви от мача срещу Лудогорец?
 
В трите дни, които ръководих отбора, футболистите показаха голямо желание и себераздаване в тренировките. Очаквам това да го покажат и по време на мача. Излизаме срещу шампиона на България – труден противник. Но трябва да започнем да изграждаме нашия стил. Както се казва, дори да не познаваш отбора, трябва да знаеш, че има някакъв стил на игра, с който да противодейства на съперника.
 
За краткото време, с което разполагахте, успяхте ли да опознаете качествата на футболистите на Локомотив?
 
Трудно е за 3 дни това да стане. Но горе-долу се справихме, помагат ми и хората от щаба, които са работили повече време с играчите. А и футболистите също се опитват да ми помагат.
 
Знаете, че ще е трудно в Разград. Има ли с какво да изненадате отбора на Лудогорец?
 
Най-важното е да сме добре подредени, да сме близо линиите. И да имаме агресия, когато загубим топката. Футболистите на Лудогорец могат да играят футбол и да си подават бързо и ако ние стоим и гледаме отблизо, ще имаме доста проблеми. Така че трябва да сме добре подредени и агресивни. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация