Свобода и втори шанс за играч на Нюкясъл

18:13
Свобода и втори шанс за играч на Нюкясъл
Халфът на Нюкясъл Джоуи Бартън бе освободен от затвора в Манчестър, след като излежа само 10 седмици от неговата 6 месечна присъда

25-годишният играч бе признат за виновен, след като нападна и се сби с мъж в центъра на Ливърпул на 20 май миналата година. Бартън също така бе осъден и за нападение над бившия му съотборник от Манчестър Сити Осман Дабо, като му бе дадена 4-месечна условна присъда.

Мениджърът на Нюкясъл Кевин Кийгън имаше удоволствието да приветства проблемния Бартън обратно в първия отбор, като заяви, че заслужава "втори шанс".

"Моето виждане е да го закрилям давайки му друг шанс. Той понесе своето наказание за стореното", заяви наставникът на "свраките" пред Радио БиБиСи .

"Светът е преизпълнен с хора, които заслужават втори шанс, който им се предоставя и го хващат с двете ръце. Казах, че ще го подкрепям и възнамерявам да го направя."

Бартън, който има едно участие за националния отбор на Англия се присъедини към Нюкясъл Юнайтед за 5.8 милиона паунда миналия юли, след като инцидентът с Дабо сложи край на кариерата му в Манчестър Сити.

"Джой ще се присъедини към нас в края на този месец. Добре документирано е, че той има проблеми, но аз знаех за тях когато взех своето решение."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vracaas
29.07.2008 11:31

ей AlexAng говориш пълни глупости Нюкясъл завърншиха на 11 място 6 места пред изпадане и тоз отбор е голям а не кръчма за кръчмари като ТЕБЕ