Кийн официално в Ливърпул

08:24
Кийн официално в Ливърпул
Да сбъднеш детската си мечта. Това направи късно снощи звездата на Ирландия Роби Кийн, подписвайки договор с английския гранд Ливърпул за срок от 4 години.

След като премина медицинските тестове играчът бе представен официално в сайта на Ливърпул като най-новото тяхно попълнение. До този момент Рафа Бенитес привлече Филип Деген, Андреа Досена,  Диего Кавалиери и Давид Нгог. Стойността на сделката е 18 милиона паунда или 22.8 милиона евро.

Започнал от училищния отбор на Кръмлин Юнайтед подписва своя първи професионален договор с отбора на Уулвърхямптън, след което играе още за отборите на Лийдс, Интер и Тотнъм. За "шпорите" капитанът на Ирландия играе цели 6 сезона, а през последния сезон бе ключова фигура при спечелване на Купата на Лигата побеждавайки на финала отбора на Челси с 2:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivomaster3
29.07.2008 18:03

тотнъм не са убитаци,а добър отбор.аз мисля че ще се борят този сезон за влизане в 4-та,а относно бербатов,мисля че има още бая време до края на трансферния прозорец и нищо чудно да го продадат.

dunavec
29.07.2008 16:56

С Тотнъм няма да спечели нищо повече от Карлинг Къп! Да се маха веднага от тия убитаци!

johnieboy
29.07.2008 13:46

Защо когато българин отиде в лондонски клуб за 15 млн евро всички се радвахме, а сега когато натрупа опит и се утвърди като един от най-разумните нападатели на острова и УТВЪРДЕНИ СВЕТОВНИ МЕДИИ пишат за трансфери къде ли не, в интервюта на Алекс Фъргюсън и Адриано Галиани ясно заявяват интерес към българина?? Защо да не заслужава 30те млн евро?? Той беше един от десетте най-добри играчи на острова този сезон... Не Роби Кийн, а нашия Митко! Не Бербатов изтърва дузпата срещу Арсенал, която костваше на Тотнъм 3те точки в лондонското дерби. И не случайно Фъргюсън каза за момчето което за 2-3 години стана най-добрия реализатор на Бундеслигата : "Следя го от 6 години и ще направим всичко възможно да го имаме в редиците си". Още преди 6 години Бербатов вкара голове на Манчестър и Ливърпул, игра финал за ШЛ. А между другото на 27 години е втори в класацията за голмастор на националния отбор и още тези квалификации ще стане първи бъдете сигурни...

martototo
29.07.2008 12:02

И тази година за Пуул средния..... кой беше Бербатов.... а да тоя дето 2 години не можеше да вкара гол на Албания..... какви са тези 38 млн хааххахаха реалната му цена е около 18 ......

Незнам дали Кийн е по добър ама преди 2 дена се чу че е пред трансфер и веднага стана, а нащо момче от половин година го продават и пак си остава при ония бастуни.

Колкото до коментара на момчето преди мен...... момче осъзнай се Мартин и Валери да нямат бъдеще.Точно Сити нека да с слаби.....я им погледни отбора ако искаш да се информираш малко за какво става дума....

dunavec
29.07.2008 11:20

Бербо заслужава да дойде в Барса! Там поне
има шанс да спечели всичко - и титла на Испания и ШЛ...
може и кралската купа даже...дето я имаме повече пъти
във витрината от реал гастрит... макар, че самият крал е
върл фен на балета!

meh0
29.07.2008 09:15

и Кийн си замина а Бербатов ? тцтцтцт