Пиян съдия свирил на Електричката

10:38
Пиян съдия свирил на Електричката
Ръководството на руския Шинник , където играе Здравко Лазаров - Електричката, обвини рефер, че свирил пиян. Става дума за съдията Игор Захаров, ръководил двубоя от 15-ия кръг на първенството срещу Терек (Грозни) в неделя, съобщава "7дни спорт".

Мачът завърши 1:1, а Захаров щедро раздаваше картони и режеше яко домакините, особено през второто полувреме. Той оцвети в жълто по петима футболисти от всеки отбор. От клуба отбелязаха подозренията си в официалния протокoл от мача.

След края на срещата Захаров бил подканен да се подложи на проба за алкохол. Реферът обаче отказал категорично. Той изтъкнал, че апаратът не отговаря на нормите. От Шинник предоставили необходимата документация, но Захаров въпреки това не пожелал да се подложи на проверка.

От Шинник се обърнали към дежурния делегат. Клубът смята да подаде официална жалба срещу рефера. Според очевидци нямало никакви съмнения, че съдията е бил солидно почерпен. Освен необяснимото поведение го издавала и характерна миризма.

За своя отбор цял мач игра Лазаров. Валентин Илиев от гостите не влезе в групата. Бившият защитник на ЦСКА Радослав Забавник обаче записа пълни 90 минути.

Случаят със Захаров напомня за Сергей Шмолик, който наскоро свири двубой от първенството на Беларус пиян като кирка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec
29.07.2008 11:21

В Беларус имаше подобен случай. Ама на оня бая му личеше на терена!