Меси: Благодарение на Стоичков аз съм Лионел Меси!

09:09
Меси: Благодарение на Стоичков аз съм Лионел Меси!
"Благодарение на Христо Стоичков аз съм Лионел Меси!" Това каза петкратният носител на "Златната топка" в ексклузивно интервю пред... Христо Стоичков, лице №1 на американския тв гигант "Унивижън". Меси визира юношеските си години, когато Камата бе треньор на нападателите в Барселона. "Няма да забравя как ни учеше мен и Боян Къркич", каза може би най-великият във футбола.

За интервюто, посветено на предстоящото юбилейно издание на Копа Америка, Лео дари Стоичков със свои обувки с автограф. А в замяна получи албума "Стоичков: Това съм аз!" Аржентинецът веднага се поинтересува как е направен и какво трябва да подготви, за да има свой. А заради бенефисния мач на Камата на 20 май фотоалбумът ще се преиздава, защото търсенето е голямо, а само щастливците в сектор "А" имаха възможност да купят с билети последни бройки от тежащата около 2 кг книга.

"Горд съм, че ме сравняват с теб!", обърна се в интервюто си уругвайският нападател Луис Суарес към Стоичков. И двамата са известни като буйни характери и великолепни голмайстори.

Неймар отмени първоначалната дата за интервюто и като извинение се появи пред Камата с дарове - фланелка, топка, обувки... "За мен е невероятна чест, че в бразилския национален отбор нося фланелка с №11 - каза новата звезда на селесао. - С нея е играл идолът ми Ромарио."

В "Унивижън" са на "осмото небе" от мисията на Стоичков на испанска земя и в ефира на медията го нарекоха Агент 008. За тв гиганта като сбъдната мечта са ексклузивните интервюта с 8 от големите звезди на Копа Америка - Меси, Неймар, Суарес, Дани Алвеш, Хавиер Масчерано, Клаудио Браво, Диего Годин и Хосе Хименес. Казно накратко - 8 интервюта от Агент 008.

Автор: Боян Бойчев, в."Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
22.03.2016 11:40

Изчакайте, още малко остана до 1ви Април бе хора *lol**party*

tonisport
21.03.2016 13:17

Няма как Ромарио да е идол на Неймар,защото Неймар е прекалено млад за да го е гледал. Камата се скъсва да се хвали с разни нагласени интервюта. Сега ще кажете, че не го уважавам. Напротив, но малко в повече му идва самоизтъкването! Не съм чул Пеле или Роналдо(оригиналния) да се хвали толкова.Или пък Марадона,който дори е по-скандален и мега-мега-мега по-известен, бивш наркоман, футболен гений да казва, АЗ направих това,онова,аз,аз,аз. Странно явление е българина.Надува балона,бие се в гърдите за неща които са съвсем нормални или са се случили преди векове или пък са съвсем незначителни.

night_wolf1984
21.03.2016 20:06

и Пеле и Марадона се хвалят много повече от Стойчков..но ти откъде да знаеш*smile*

Pechenqgata
21.03.2016 11:59

Няма интервюта с Видал, Санчес, Ди Мариа и някои от любимите му мексиканци *beer*