Кантона предупреждава Роналдо

13:47
Кантона предупреждава Роналдо
Легендата на английския Манчестър Юнайтед Ерик Кантона изказа мнението си по повод слуховете, които свързват звездата на "червените дяволи" Кристиано Роналдо с трансфер в Реал Мадрид.

"Той е още много млад и може би иска да приеме нови предизвикателства в живота си. Мога да го разбера, ако това е причината за желанието му да напусне "Олд Трафорд", заяви 42-годишният Кантона.

"Обаче, ако Роналдо иска да напусне Манчестър по някаква друга причина, това ще бъде наистина много глупаво от негова страна", предупреди бившият капитан на Юнайтед.

Известният с избухливия си характер Кантона коментира и нашумелите слухове за евентуалното му завръщане на "Олд Трафорд", но вече като мениджър на клуба.

"За мен това ще бъде огромна чест. Да стана мениджър на Юнайтед - това ще бъде чудесно", заяви един от най-обичаните футболисти в Англия.

Французинът прекара 5 славни години в тима на сър Алекс Фъргюсън, където спечели четири титли в Англия за пет години, включително две Купи на Футболната асоциация. Кантона често е смятан за един от възродителите на "червените дяволи" и през 2000 г. е избран за играч на столетието на Манчестър Юнайтед.

През 2003 г. е обявен от Футболната асоциация за най-добър чуждестранен играч в английската Висша лига за изминалото десетилетие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари