Сблъсъкът между Маями и Торонто ще се реши в мач №7

09:55
Сблъсъкът между Маями и Торонто ще се реши в мач №7
Маями Хийт победи като домакин тима на Торонто Раптърс със 103:91 в мач номер 6 от полуфиналите в Източната конференция на НБА. По този начин „горещите” изравниха серията на 3:3 победи и така вторият финалист ще бъде определен в решаващия мач номер 7, който ще е в Торонто.
 
Иначе пред своята публика, Маями доминираше през почти целия двубой и напълно закономерно стигна до успеха. След равностойна първа четвърт (21:20), през втората домакините успяха да се откъснат напред в резултата, оттегляйки се на почивката с аванс от 9 точки при 53:44.
 
През второто полувреме играчите на Ерик Сполстра не допуснаха срив в своята игра и логично се поздравиха с успеха след 103:91. Много силен мач за победителите изигра словенският гард Горан Драгич, който приключи срещата с 30 точки, 7 борби и 4 асистенции. На ниво бе и голямата звезда на Маями Дуейн Уейд, записал 22 пункта, 6 борби и 5 асистенции.
 
За гостите Кайл Лаури вкара страхотните 36 точки, но дори и това не помогна на Торонто да избегне поражението.
 
Победителят от сблъсъка между Маями и Торонто ще се изправи срещу осигурилия си вече място във финала на Изток тим на Кливлънд Кавалиърс. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация