Един гол се оказа достатъчен за Барса в Билбао (видео)

23:11
Един гол се оказа достатъчен за Барса в Билбао (видео)
Барселона победи Атлетик Клуб Билбао с 1:0 на "Сан Мамес" в среща от втория кръг на Примера дивисион.

Главен съдия на двубоя бе Антонио Матеу.

Единственото попадение в мача бе реализирано от Иван Ракитич в 21-та минута. Хърватинът засече с глава центриране отляво на Арда Туран и така завърши по превъзходен начин бърза атака на каталунците.

След днешния двубой Барса събра пълен актив от точки и не допусна изоставане от основния си опонент Реал Мадрид.

Баските са на другия полюс. Те тръгват с две поредни шампионатни поражения и ще опитат да подобрят формата си след паузата за мачове на националните отбори.

Атлетик Билбао - Барселона 0:1

0:1 Иван Ракитич 21’

Състави:

Атлетик Билбао: Ирайсос, Де Маркос, Боведа, Лапорте, Баленсиага, Итураспе (62 - Весга), Бенат, Уилямс, Ерасо (62 - Гарсия), Сасуета (76 - Муняин), Адуриц

Барселона: Тер Стеген, Роберто, Пике, Юмтити (71 - Масчерано), Алба, Ракитич, Бускетс, Д. Суарес (71 - Андре Гомес), Туран (84 - Рафиня), Меси, Л. Суарес


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danail7
29.08.2016 19:09

Важни бяха 3 точки на този негостоприемен стадион

danialves2
29.08.2016 18:02

До коментар [@comment 1921690] от [@user stefanBG111]:

Е наистина са прави като казват, че в "Ла Масия" превръщат момчетата в мъже.

CFC_H_A_Z_A_R_D
29.08.2016 14:34

Спокойно бееее казах го нарочно и то само към унуфри та да видя дали той ще ми отвърне както вие направих.Ясно,че няма как да е толкова зле положението,че чак да не ви виждам.Ама определено това ще ви е най-големия тест от началото на сезона и най-трудния мач досега.Атлетико ще ви поизпотят не знам дали ще ви бият,но определено ще ви поизпотят.

Kalinski88
29.08.2016 12:17

Тежко гостуване от което за щастие взехме 3-те точки *smile* колкото до Бенат ами чиста симулация и така изкара 2 картона на Бускет и Суарката. Едно нещо винаги съм се чудел - защо аджеба всеки тръгва да спори със съдийте. Аз досега не съм видял случай съдията да си промени мнението след спорене с играчи. В този ред на мисли Суарез и Бускетс къде се навират между шамарите знаейки , че файда няма ?! Да не говорим, че това е работа на Капитана, който малко проспа ситуацията. После се усети, ама след дъжд качулка. Едно време К. Пуйол много бе уважаван с капитанската лента.
Суарез определено вчера не му беше ден и става пак агресивен на моменти което пък леко дразни. Лесно си вади картони. Арда като чу, че е в списака и заигра прекрасно. Меси не вкара, но пък създаде невероятни голови пасове. Честита ни победа. Колкото до пича по-долу : остави Реал Мадрид и гледаи своето канче. Много параноя те гони. Ако играем добре съдийте не са от значение. И ние сме били бутани и те са били. Всички големи отбори в Европа в даден момент са били леко побутнати.

Uigtfri
29.08.2016 00:31

Този мач трябваше да завърши при резултат 0:3 или 0:4. Изпуснахме много положения, които при благоприятни метеорологични условия може би щяха да бъдат вкарани, но и 0:1 носи три точки. Поздравления за открития футбол на Билбао, които въпреки мощта на съперника си, нито веднъж не се прибраха в половината си, дори и когато резултатът беше 0:0, а вместо това се опитваха да пречат на разиграванията на Барса и да играят с топката по-често. Иначе забелязвам от началото на сезона, че съдиите отново се опитват да секат Барса, но по-лекичко и по-незабележимо за нас, зрителите, но който следи под лупа техните отсъждания щеше да обърне внимание на дузпата, която ни спестиха в първия кръг срещу Бетис, както и на непоказания жълт картон днес на Бенят (за негова симулация), който впоследствие щеше да бъде и изгонен, ако бе официално предупреден преди това (за по-незнаещите Бенят получи жълт картон през второто полувреме и трябваше този да му бъде втори такъв), с което си спестявахме треперенето и мъките до края. Да не говорим, че Суарес и Бускетс получиха жълти картони за протестите си срещу съдийското решение, което може да ги извади от сметките за някой важен мач. Пет жълти картони се трупат лесно, а сега получиха по един, само защото бяха прави. Един от головете на Реал вчера пък е бил от засада, така че картинката започва да ми се избистря лека полека. Явно сценарият от миналия сезон ще се повтаря и през този, но дано, въпреки съдийските брадви, които ще отнасяме, пак да се окичим със златните медали, защото справедливостта винаги трябва да възтържествува.

Suarezzzito
29.08.2016 11:21

На 21 Атлетико ще падне както се случва в последните 2,3 години за първенство говорим че и за купата на краля редовно ядът дървото вярно че за шампионска лига ни спъват 2 години но и на това ще му дойде края

Luxury
29.08.2016 10:07

Унуфри, фен си на Барселона, а се оплакваш от съдии...*lol*

stefanBG111
29.08.2016 01:12

И на мен ми писна от него, само гледа да се заяжда и да хейтва. Все недоволен както и други наши фенове които миналата година бяха недоволни. Колкото до играта съм доволен, успяхме да спечелим на един от най-трудните стадиони за гостуване.Арда Туран е в наистина невероятна форма и конкуренцията е много голяма в отбора. Нека не се оправдаваме със съдиите, там кой какво е купил, кой кого бута, това са безсмислени спорове, съдиите във всички водещи първенства грешат. Нека си гледаме нашия отбор, вместо да се ровиме в чуждите тимове. Това беше към Унуфри.

MaLkO_LuD94
29.08.2016 01:10

Чак пък да не ни виждаш е малко несериозно ( да не кажа много ) *erm* Да не би да забрави това е Барселона не Депортиво Лисичери *wonder*

CFC_H_A_Z_A_R_D
29.08.2016 01:01

Унуфриииииииии,Унуфри!!!Печелите и мачкате ти пак си недоволен.Имам чувството,че и требъл да вземете пак няма да си доволен.Като искаш истинско предизвикателство спокойно то ще дойде на Кампа на 21 и се молете да са в кошмарна форма до тогава,че не ви виждам.

RMCF_1902
29.08.2016 00:50

*lol**lol**lol*

MaLkO_LuD94
29.08.2016 00:14

Измъкнахме едно от най-трудните гостувания сега ни предстоят два наглед по леки мача в които се надявам да нямаме проблеми ( поне с Алавес съм сигурен че няма да имаме ) и след това идва Атлетико които не са в оптимална форма но са си Атлетико могат да бият всеки *cigarette*