Белгийците пуснаха Витцел да мине прегледи преди трансфера в Юве

16:21
Белгийците пуснаха Витцел да мине прегледи преди трансфера в Юве
Треньорският щаб на националния отбор на Белгия пусна полузащитника на Зенит Санкт Петербург Аксел Витцел да замине за Торино, съобщава „Тутоспорт“.

Полузащитникът ще премине медицински прегледи в Ювентус, след което ще подпише договор. Италианският шампион се очаква да заплати за трансфера около 17 милиона евро, а заплатата на играча ще е 4.5 милиона евро на година.

В момента пък съотборниците на Витцел в Белгия се готвят за контролата срещу Испания на 1 септември, както и за световната квалификация срещу Кипър пет дни по-късно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
30.08.2016 19:53

Предпочитах Найнголан, но след Пянич просто нямаше как да го вземем и него от Рома. Витцел има качества, дано му потръгне в Италия. А и наистина за тези пари сделката е повече от добра. Според качествата си и на фона на днешните безумни цени, поне 30млн. трябва да струва белгиеца.

Bitten
30.08.2016 17:05

Е това е то трансфер. 17 милиона за витцел сравнени със 100-те за погба и 90-те за игуаин са си направо невероятно на сметка. Който го е уредил тоя трансфер трябва да го позлатят.

katal0neca
30.08.2016 18:03

Нормално да е ниска цената при положение, че от договора му със Зенит остава 1 година, а той не иска да го подновява. Така или иначе, ако Зенит не бяха приели сега офертата, Юве щяха да го вземат догодина без пари.