Златан изгледа боксов мач след загубата от Сити

14:27
Златан изгледа боксов мач след загубата от Сити
Шведският нападател на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намери идеален начин да разпусне след загубата на червените дяволи в градското дерби с Манчестър Сити. Той се появи в зала "О2 Арена" в Лондон, където изгледа боксова гала вечер.

В централния двубой от събитието казахстанеца Генадий Головкин срази с технически нокаут в петия рунд местния любимец Кели Брук и защити титлите си във версиите WBA Super, WBC и IBF в средната категория. Головкин така притисна съперника си, че от щаба му се принудиха да хвърлят бялата  кърпа на ринга.

"Просто съм опустошен. Надявам се на реванш", сподели Брук след загубата. "Отворен съм за всякакви предложения, но за момента Брук не ме интересува повече, тъй като целта ми е да събера всички пояси", заяви скромно Головкин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
11.09.2016 23:38

Е й? Ще гледа каквото си поиска. Да седне да реве ли? То разбирам да сме изпуснали титлата заради този мач, ама то и това не е.

rimlianin
11.09.2016 21:42

Свободен човек , ако иска и порно може да си пусне да гледа , негова си работа

CFC_H_A_Z_A_R_D
11.09.2016 21:49

Така си е Ибрата може да прави какво си иска.Юнайтед паднаха,но човека си дъни гол след гол и си взима заплатата и си е титуляр в голям отбор.Какво повече може да иска и то на тази години.Ибрата се е нагледал на титли и купи може би една ШЛ би била перфектния край на неговата кариера.

fernandinho25
11.09.2016 20:45

Aко ще и на Нешка Робева да гледа ансамбъла, шампион няма да стане.

Bitten
11.09.2016 16:32

Не мислите ли че тая статия малко обижда бокса? Не заслужаваха ли нормална статия хората, или съществуват само ако ибра отиде да ги гледа ?