Монако разплака Тотнъм на "Уембли" (видео)

00:25
Монако разплака Тотнъм на "Уембли" (видео)
Тотнъм Хотспър загуби от Монако с 1:2 на стадион "Уембли" в среща от група Е на Шампионската лига.

Главен съдия на мача бе италианецът Джанлука Роки.

Мачът стартира зле за гостите, които още в 5-ата минута бяха принудени да правят смяна. Набил Дирар се контузи и беше заменен от Тома Льомар. Тотнъм се опита да упражни домакински натиск, но не създаде сериозни положения пред Субашич. Монако обаче поведе още при първата си опасна атака. Tова стана в 15-ата минута, когато Бернардо Силва напредна, преодоля няколко противникови футболисти и с безмилостен шут направи безпомощен Юго Лорис.

Голът даде допълнително самочувствие на френския тим, който все по-успешно задържаше топката в средата на терена. Хари Кейн оставаше изолиран, а Камил Глик бе човекът, който в повечето случаи неутрализираше английския национал. В 31-ата минута една лошо отбота топка в наказателното поле на "шпорите" попадна крака на резервата Льомар и той, без да се бави, я заби под гредата.

Малко по-късно само добрата намеса на Алдервейрелд срещу бившия му съотборник в Атлетико Мадрид Фалкао попречи резултатът да стане 0:3. Белгийският национал намираше време да се включва и в предни позиции и след центриране от корнер на Ламела в края на полувремето успя да върне едно попадение.

В началото на второто полувреме Субашич отрази мощен удар на Деле Али, а защитата на Монако все по-трудно се справяше с атаките на Тотнъм.

Въпреки това обаче, монегаските успяха да задържат преднината си и се поздравиха с трите точки.

Тотнъм - Монако 1:2

0:1 Б. Силва (15)
0:2 Т. Льомар (31)
1:2 Т. Алдервейрелд (45)


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rimlianin
15.09.2016 15:28

Ясно е че ние сме надежтата на Англия в ШЛ и тази година