Монако разби Монпелие с 6:2 (видео)

10:10
Монако разби Монпелие с 6:2 (видео)

Отборът на Монако продължава със страхотното си представяне от началото на сезона във френската Лига 1. В първи мач от 10-ия кръг играчите на Леонардо Жардим разгромиха с 6:2 гостуващия Монпелие. Това бе втори изразителен успех за монегаските през кампанията, след като в началото на месеца те победиха със 7:0 новака Метц.

 

Иначе двубоят започна лошо за домакините, които още в 10-ата минута бяха в ролята на догонващи след гол на Риад Будебуз. В 36-ата минута завърналият се в Монако през лятото Рамадел Фалкао възстанови равенството след точно изпълнение на дузпа. Така завърши и първата част.

 

Само четири минути след подновяването на играта домакините стигнаха до пълен обрат с попадение на младата надежда на тима Килиан Мбапе Лотин. В 61-ата минута равенството отново бе възстановено, след като Риад Будебуз реализира втория си гол от дузпа.

 

Съпротивителните сили на Монпелие обаче стигнаха дотук и само три минути по-късно Монако отново бе напред в резултата с гол на бразилския защитник Жемерсон. Домакините решиха всичко в мача с нови две попадения на Валер Жермен (75’) и Тома Льомар (76’), а крайното 6:2 оформи Адама Траоре в 90-ата минута.

 

С успеха монегаските се изкачиха временно на втората позиция в класирането с 22 точки, на 1 от лидера Ница. Монпелие остава 16-ти с 10 пункта.

 


AS Monaco vs Montpellier 6-2 | Tous les Buts et... by A12-SPORTS

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация